Виж
количката

0

Bionike Acnet Azelike Крем за лице за третиране на акне x30 мл

Бионайк Acnet Azelike Крем 30мл
Код: 032791 
тегло: 0.040 кг
(33 глас/а)
Цена:27.09лв.
Уведоми при наличност

Bionike Acnet Azelike Cream for Treatment of Acne от 30 мл. представлява специален медицинско изделие, под формата на крем, който се използва за локално третиране на леко до умерено акне, също така е подходящ и в случай на характерните за акнето симптоми на цялостно възпаление. Крема на Бионике има омекотяващо и успокояващо действие за кожата, като същевременно предпазва от формиране на гнойни пъпки и области на възпаление. Продукта съдържа комплексна слоеста структура, която действа в синергия с гликоловата киселина и удължава ефекта на крема върху кожата за по-дълго време. Продуктът е идеален за дългосрочно лечение и помощно средство за отстраняване на умерено до тежко акне. След употребата му кожата е чиста, мека и гладка, а тенът ясен и сияен.

 

Внимание:


Продуктът е само за външна употреба.
Избягвайте контакт с очите.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Пазете далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Glycolic acid, azelaic acid, magnesium and aluminum hydroxy azelate (Azetrap SystemTM), salicylic acid, carnosine, Beta-glucan, vitamin E acetate.

 

Помощни вещества: emulsifiers, stabilisers, deionised and filtered water q.s. to 100.

Нанесете за предпочитане вечер, след внимателно и старателно почистване на кожата. Използвайте подходящи, неагресивни почистващи препарати.

Другите също купуват

Всичко от BioNike

Другите също купуват

Всичко от BioNike