Виж
количката

0

Bionike Acnet Azelike Крем за лице за третиране на акне x30 мл

Бионайк Acnet Azelike Крем 30мл
Код: 032791 
тегло: 0.040 кг
(26 глас/а)
Цена:27.09лв.
Уведоми при наличност

Bionike Acnet Azelike Cream for Treatment of Acne от 30 мл. представлява специален медицинско изделие, под формата на крем, който се използва за локално третиране на леко до умерено акне, също така е подходящ и в случай на характерните за акнето симптоми на цялостно възпаление. Крема на Бионике има омекотяващо и успокояващо действие за кожата, като същевременно предпазва от формиране на гнойни пъпки и области на възпаление. Продукта съдържа комплексна слоеста структура, която действа в синергия с гликоловата киселина и удължава ефекта на крема върху кожата за по-дълго време. Продуктът е идеален за дългосрочно лечение и помощно средство за отстраняване на умерено до тежко акне. След употребата му кожата е чиста, мека и гладка, а тенът ясен и сияен.

 

Внимание:


Продуктът е само за външна употреба.
Избягвайте контакт с очите.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Пазете далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Разгледайте останалите предложения от Bionike. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Състав на Bionike Acnet Azelike Крем за лице за третиране на акне x30 мл.

 

Glycolic acid, azelaic acid, magnesium and aluminum hydroxy azelate (Azetrap SystemTM), salicylic acid, carnosine, Beta-glucan, vitamin E acetate.

 

Помощни вещества: emulsifiers, stabilisers, deionised and filtered water q.s. to 100.

Начин на употреба на Bionike Acnet Azelike Крем за лице за третиране на акне x30 мл.

 

Нанесете за предпочитане вечер, след внимателно и старателно почистване на кожата. Използвайте подходящи, неагресивни почистващи препарати.

Другите също купуват

Всичко от BioNike

Другите също купуват

Всичко от BioNike