Виж
количката

0

Hartmann Cosmopor E Стерилна самозалепваща еластична превръзка 20x10 см x25 броя

Hartmann Cosmopor E Стерилна самозалепваща еластична превръзка 20x10 см x25 броя
Код: 008004 
тегло: 0.080 кг
(11 глас/а)
Цена:14.69лв.
Уведоми при наличност

Hartmann Cosmopor E представлява стерилна самозалепваща еластична превръзка от нетъкан текстил за чувствителна и предназначена за пост-оперативна обработка на рани. Превръзката на Хартман предпазва от повърхностни наранявания и не дразни кожата; удобна за превързване на пост-оперативни рани. Гъвкава, прилепва надеждно и лесно се моделира по тялото. Подложката не залепва към раната. Продукта е подходящ за стерилно лечение на малки наранявания, напр. при оказване на първа помощ.


Внимание:


Пластирът е само за външна употреба и се използва върху суха и чиста кожа.
Не нанасяйте върху място, където е вече е бил използван пластир повече от веднъж в рамките на 24 часа.
Не мокрете с вода.
Не срязвайте и не късайте пластира.

 

 

HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на Hartmann Cosmopor E Стерилна самозалепваща еластична превръзка 20x10 см x25 броя

 

Раната и нейните ръбчета се почистват и подсушават. Превръзката се изважда внимателно от стерилната опаковка и се поставя върху раната така, че възглавничката да покрие раната. Краищата на пластира се притискат леко, за да залепне добре. При нужда, пластирът се подновява 2 пъти дневно.

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann