Виж
количката

0

АЦЦ Сироп за деца при кашлица с вкус на череша х100 мл

АЦЦ за деца солуцио 100мл
Код: 015473 
тегло: 0.210 кг
(20 глас/а)
Цена:9.89лв.
Уведоми при наличност

ACC Syrup представлява лекарствен продкт за перорално приложение, без лекарско предсписание, съдържащ ацетилцистеин, който се прилага за втечняване на бронхиалния секрет и улесняване на отхрачването при остри и хронични белодробни болести, като остър и хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест, бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиалния секрет. Ацетилцистеин е медикамент, който се използва при заболявания като остър и хроничен бронхит, пневмонии, муковисцидоза, бронхиална астма. АЦЦ Сироп може да бъде приложен при деца на взраст до 2 години само по лекарско предписание!


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Кратката характеристика на продукта можете да намерите
тук.
Винаги прилагайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Спазвайте указанията за употреба.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.Sandoz е световен лидер на пазара на генерични фармацевтични продукти, и в откриването на иновативни начини за производство на лекарства и хранителни добавки на достъпни цени и употребявани от повече от 90 процента от населението на света. За да разгледате останалите предложения от Сандоз, моля кликнете тук. Вижте всички пробиотици. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на АЦЦ Сироп за деца при кашлица с вкус на череша х100 мл:

 

Активното вещество е ацетил цистеин.
1 ml перорален разтвор съдържа 20 mg ацетил цистеин.
Другите съставки са: кармелоза натрий, метил парахидроксибензоат (Е 218), натриев бензоат (Е 211), натриев едетат (Ph.Eur.), натриев хидроксид 10% разтвор, захарин натрий, пречистена вода, аромат на череша.

Начин на употреба на АЦЦ Сироп за деца при кашлица с вкус на череша х100 мл:

 

Препоръчителната доза е:

Деца на възраст 2-5 години 5 ml 2-3 пъти дневно (съответства на 200-300 mg ацетил цистеин)

Деца и юноши на възраст 6-14 години 10 ml два пъти дневно (съответства на 400 mg ацетил цистеин)

Възрастни и юноши на възраст над 14 години 10 ml 2-3 пъти дневно (съответства на 400-600 mg ацетил цистеин)

10 ml перорален разтвор съответства на половин мерителна чашка или 2 пълни спринцовки.

Начин на употреба

Приемайте АЦЦ Сироп след хранене.

АЦЦ Сироп се приема със спринцовка за перорални продукти или чрез мерителната чашка, намираща се в опаковката

.Дозиране със спринцовка:

Отворете защитената от деца капачка на бутилката, като я натиснете надолу и я завъртите наляво.Натиснете предоставената перфорирана запушалка в гърлото на бутилката. Ако не е възможно да натиснете запушалката навътре, уплътняващата капачка може да се сложи върху нея и да се завърти. Запушалката свързва спринцовката с бутилката и остава в гърлото на бутилката.Натиснете силно спринцовката в отвора на запушалката. Буталото трябва да влезе в спринцовката докрай.Внимателно обърнете бутилката със спринцовката на обратно, издърпайте буталото надолу до предписания брой милилитри (ml). Ако се виждат мехурчета в сиропа, натиснете буталото в спринцовката и напълнете отново бавно. Ако са предписани повече от 5 ml, спринцовката трябва да се напълни няколко пъти.Изправете бутилката със спринцовката, след което издърпайте спринцовката от перфорираната запушалка.Сиропът може да се приложи директно от спринцовката в устата на детето или да се постави в лъжица преди прием. Детето трябва да седи изправено, когато приема сиропа директно в устата си. Най-добре спринцовката се изпразва бавно към вътрешната част на бузата, така че детето не може да преглътне погрешно.Почистете спринцовката след употреба чрез неколкократно напълване и изпразване с чиста вода.

 

Другите също купуват

Всичко от Sandoz