Виж
количката

0

Bayer Кларитин сироп при алергичен ринит и уртикария х120 мл

Bayer Кларитин сироп при алергичен ринит и уртикария х120 мл
Код: 004569 
тегло: 0.270 кг
(11 глас/а)
Цена:11.55лв.
Уведоми при наличност

Bayer Claritine Syrup принадлежи към клас лекарства, известни като антихистамини, съдържа лоратадин, който помага да се намалят симптомите на алергия, като хрема, кихане, сърбеж, парене и обриви, чрез предотвратяване на ефектите на веществото, наречено хистамин, което се произвежда в организма. Кларитин може да се използва също и при лечението на уртикария (копривна треска), за облекчаване на симптоми като сърбеж, зачервяване и за намаляване на броя и големината на уртиките. Облекчаването на тези симптоми продължава през целия ден и помага за нормалното протичане на ежедневната Ви дейност и сън.


Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте под 25°С.
Да не се замразява. Да се пази от светлина.
Не използвайте този продукт след изтичане срока на годност, обозначен върху опаковката.

Съобщете на Вашия лекар или фармацевт, ако забележите промяна във вида на Кларитин..
 


Bayer е немска международна компания с богат опит в областта на здравеопазването, земеделието и високотехнологичните полимерни материали. Като иновативна компания, Байер задава тенденциите в области с интензивна научно-изследователска дейност. Чрез продуктите и услугите, които предлага, Байер има за цел да донесе ползи на хората и да подобри качеството им на живот. За да разгледате останалите предложения от Байер, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bayer Кларитин сироп при алергичен ринит и уртикария х120 мл:

 

Активното вещество е:
- Сироп: лоратадин 1 mg/ml.


Другите съставки са:
- Сироп: пропиленгликол, глицерин, безводна лимонена киселина, натриев бензоат, захароза, аромат на праскова, вода за инжекции.

Начин на употреба на Bayer Кларитин сироп при алергичен ринит и уртикария х120 мл:

 

Възрастни и деца над 12-годишна възраст:
Вземете две чаени лъжички (10 ml) сироп веднъж дневно.
Деца от 2 до 12-годишна възраст - дозировката се определя спрямо телесното тегло:
Телесно тегло над 30 kg:
Вземете две чаени лъжички (10 ml) сироп веднъж дневно.
Телесно тегло под или равно на 30 kg:
Дайте една чаена лъжичка (5 ml) сироп веднъж дневно.

Другите също купуват

Всичко от Bayer