Виж
количката

0

Hartmann Veroval Бърз Домашен тест за Откриване на Алергия x1брой

Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Allergy Identification / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Откриване на Алергия x1брой
Код: 270570 
тегло: 0.030 кг
(7 глас/а)
Цена:30.39лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Дълго време страдате от симптоми като: запушен нос, обилни течни секрети или затруднено дишане, ккихане и постоянен сърбеж в носа, раздразнение на очите, сълзене или кожни обриви. Вече може да научите бързо и в домашни условия дали имате алергична реакция и ако е така, към кой от посочените алергени. Бързият тест от Веровал е изключително надежден в откриването на алергия към котешки косми, тревни полени и прахови акари. Алергията е имунен отговор към така наречените алергени - вещества, които се носят по въздуха и обикновено не са вредни. Имунната система произвежда антитела, които са предназначени да предпазват от вредни вещества, като например бактерии и вируси. Антителата се свързват с клетките и най-често освобождават хистамин, когато са в контакт с алергена. Те предизвикват алергични симптоми, които често са подобни на тези на настинка. Тежките симптоми могат да доведат до инфекция на носната лигавица (ринит) или носните кухини (синузит). Ако хората страдат от алергични симптоми за продължителен период от време, те често развиват свръхчувствителност към неалергични стимули като затоплен въздух или цигарен дим, който след това може да предизвика същите реакции. Веровал „Откриване на алергия“ е бърз тест за приложение в домашни условия. С него може да бъде измерено повишено ниво на алергенни антитела от типа имуноглобулин Е (IgE) към котешки косми, тревни полени и прахови акари. Точността на теста, доказана чрез проучвания за оценка на ефективността, е над 94%.

 

 

Внимание:

Ако не спазвате правилно и в детайли ръководството за употреба, може да се стигне до неверни резултати.
Точността на теста зависи от правилното му провеждане.
 Използването на твърде голямо или твърде малко количество кръв може да доведе до неточен резултат.
Всички компоненти съдържащи се в един тест са предназначени единствено за еднократна и съвместна употреба.
Окончателната диагноза трябва да бъде поставена от лекар, който да оцени клиничните симптоми и допълнителните лабораторни данни.
Всички компоненти на теста и оригиналната опаковка могат да бъдат изхвърлени в битовите отпадъци.
Не използвайте теста след датата на изтичане на годността.
Не използвайте теста, ако торбичката от фолио е отворена или компонентите са повредени.
Не използвайте теста, ако изсушителят е зелен (а не жълт или бледо жълто-зелен).
Проведете теста непосредствено след отваряне на торбичката от фолио.
Моля, съхранявайте теста на място недостъпно за деца! Не поглъщайте никакви съставни части.
За приложение само извън тялото.

 


HARTMANN GROUP е международна компания с дейност в сферата на медицинските и хигиенни продукти. За да разгледате останалите предложения от Хартман, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Allergy Identification / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Откриване на Алергия x1брой


Бърз тест за самостоятелно приложение.
Тест за откриване на алергия към котешки косми, тревни полени и прахови акари.
Необходимо време за получаване на резултат - 15мин.
94% точност.


Опаковката съдържа:

Съд с разтвор на реагент
Тампон с алкохол
Автоматично средство за пробождане
Пипета
Тест касета
Пласти
Тест среда – капилярна кръв

Начин на употреба на Hartmann Veroval Medical Self Test for Home Use Allergy Identification / Хартман Веровал Бърз Домашен тест за Откриване на Алергия x1брой

 

За информация и подробни инструкции за теста, прочетете внимателно листовката.

 

▪ Преди отваряне оставете тестовия комплект минимум 2 часа на стайна температура

▪ Завъртете синия връх на автоматичното средство за пробождане докато се освободи

▪ Почистете върха на показалеца с приложения тампон с алкохол

▪ Притиснете автоматичното средство за пробождане плътно до върха на показалеца докато щракне

▪ Изстискайте голяма капка кръв и я поемете с пипетата докато бъде достигната отбелязаната маркировка (използването на твърде голямо количество кръв може да доведе до неточен резултат)

▪ Изстискайте кръвта от пипетата в малката вдлъбнатина на тест касетата

▪ Отворете съда с разтвор на реагент и излейте цялото количество в голямата вдлъбнатина на тест касетата

▪ Изчакайте 15 минути като през това време не местете тест касетата

▪ Издърпайте синия плъзгач като държите тест касетата хоризонтално. Индикаторът за протичане на теста променя цвета си на бял. Поставете отново касетата върху равна повърхност и не я местете 15 минути.

 

Отчитане на резултата:

Валидността на теста се доказва с наличие на червена линия в контролното поле (С) на тест касетата.

Положителен резултат (Наличие на алергия към 1 до 3 алергена) – налице е червена линия в някое от полетата (Т1, Т2, Т3). Задължително се консултирайте с Вашия лекар за назначаване на лечение.

Т1 – котешки косми

Т2 – прахови акари

Т3 – тревни полени

Отрицателен резултат (Няма наличие на антитела от типа IgE) – няма нито една линия в полетата (Т1, Т2, Т3). Ако въпреки резултатът симптомите продължат, се консултирайте с Вашия лекар. Причината може да е в алергени, които не се откриват от този тест.

Невалиден резултат – няма линия в контролното поле (С).

Другите също купуват

Всичко от Hartmann

Другите също купуват

Всичко от Hartmann