Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Ибурапид при болки и температура 400 мг x10 таблетки

Код: 035766 
тегло: 0.050 кг
(25 глас/а)
-20%
Цена:4.31лв.
(5.39лв.)
Уведоми при наличност

Ибурапид е лекарствен продукт без лекарско предписание, съдържащ ибупрофен, който намалява болката и отока, ограничава възпалението, понижава повишената температура. Ибурапид се прилага при възрастни и деца над 12 години за облекчаване на лека до умерена болка. Подходящ е при главоболие (вкл. при мигрена) и зъбобол, невралгия, менструални, ревматични, ставни и мускулни болки, болки в гърба и кръста. Прилага се за нормализиране на повишената температура при простудни и вирусни заболявания.

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.
Не превишавайте препоръчителната доза.
Преди употреба прочетете
листовката.

Състав на Ибурапид при болки и температура 400 мг x10 таблетки

 

> Активното вещество в една филмирана таблетка е ибупрофен 400 mg.

> Другите съставки (помощни вещества) са: ядро на таблетката: микрокристална целулоза, силициев диоксид, колоиден безводен; кроскармелоза натрий, лактоза монохидрат, талк, магнезиев стеарат; филмово покритие: опадрай бял: поливинилов алкохол, титанов диоксид, макрогол, талк.

Начин на употреба на Ибурапид при болки и температура 400 мг x10 таблетки

 

Винаги приемайте това лекарство, точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

 

Препоръчителната доза е:

 

> Възрастни и деца над 12 години - 1 таблетка еднократно или 3 пъти дневно. Не трябва да приемате повече от 3 таблетки дневно, а времето между приемите не трябва да бъде по-кратко от 4 часа.

> Лица в старческа възраст - Не се налага промяна в дозата. Вие сте по-склонни да получите нежелани лекарствени реакции, ако сте в старческа възраст. Посъветвайте се с Вашия лекар преди да започнете да използвате това лекарство.

> Пациенти с бъбречно или чернодробно увреждане - Ако имате заболяване на бъбреците или черния дроб, консултирайте се с Вашия лекар.

 

Начин на приложение: Таблетките се приемат цели по време на или след хранене, с вода. Това лекарство трябва да се прилага във възможно най-ниските дози, които водят до облекчаване на болката и за възможно най-кратък период от време. Продължителността на приложение не трябва да надвишава 10 дни, освен ако лекарят не е назначил друго. Ако оплакванията Ви не се подобрят в продължение на 4-5 дни или състоянието Ви се влоши, трябва да се консултирате с лекар.

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma