Виж
количката

0

Thalloderma Protecta Охлаждащ гел за тяло при целулит x100 мл

ПРОТЕКТА АНТИЦЕЛУЛИТЕН ГЕЛ 100МЛ ТАЛОДЕРМА
Код: 104133 
тегло: 0.300 кг
(21 глас/а)
Цена:8.29лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Thalloderma Protecta Cooling Anticellulite Gel представлява високоефективен охлаждащ гел за тяло при целулит, който с мощната си формула спомага за корекция на фигурата. Гела на Талодерма предизвиква усещане за студ, което провокира процеса на разграждане на мазнините. Състава му активира кръвната циркулация и лифния дренаж, като същевременно тонизира и укрепва стените на кръвоносните съдове. Продукта съдейства за отвеждане на отпадните продукти и отстраняване на застойните явления и отоци.След употребата на продукта кожата е тонизирана, еластичността ѝ повишена и гладка.

 

Внимание:


Продуктът е само за външна употреба.
Избягвайте контакт с очите.
В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.
Съхранявайте далеч от деца.
Не използвайте след изтичане срока на годност на продукта.

Състав на Thalloderma Protecta Охлаждащ гел за тяло при целулит x100 мл.

 

Активни сътавки: Ментол, Камфор, Екстракти от Зелен чай, Екстракт от Конски кестен, Екстракт от Бръшлян, Екстракт от Кипарис, Екстракт от Чимшир.

Начин на употреба на Thalloderma Protecta Охлаждащ гел за тяло при целулит x100 мл.

 

Преди започване на употеба се нанася върху малка площ на вътрешната страна на предмишницата. Ако след 24 часа не се появи сърбеж или зачервяване се преминава към системно прилагане. Сутрин и вечер нанасяйте малко количество гел с масажни движения от глезена нагоре в посока обратна на часовниковата стрелка. Подходящи гимнастически упражнения биха ускорили ефектите на продукта.

Другите също купуват

Всичко от Thalloderma