Виж
количката

0

K2r Colour Catcher Кърпички против нежелано оцветяване на пране x20 броя

К2r Кърпички Colour Cather Против Оцветяване 20бр
Код: 026565 
тегло: 0.060 кг
(9 глас/а)
Цена:7.39лв.
Уведоми при наличност

K2r Colour Catcher представлява иновативен продукт, който предотвратява нежеланите оцветяване, пести Вашето време и пари, позволявайки смесването на бяло и цветно пране. Тъй като цветоулавящата кърпичка действа срещу нежелано оцветяване и замърсяване, тя Ви позволява да смесвате всякакви цветове тъкани и същевременно те да са защитени. Цветовете отделят боя с всяко пране и могат да оцветят Вашите дрехи. Освен това, частиците прах и мръсотия, които се отделят по време на пране могат да накарат с времето, дрехите Ви да изглеждат захабени. Благодарение на патентованата технология, кърпичката действа като магнит и улавя отделните боя и мръсотия по време на пране, като осигурява максимална защита. При редовна употреба дрехите остават защитени, цветовете остават блестящо свежи, белите тъкани светещо бели. Кърпичките са подходящи за бяло и цветно пране, при всякакви температура и вид тъкани.

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохландо място, недостъпно за деца.
 

 

За да разгледате останалите предложения от Хенкел, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Начин на употреба на K2r Colour Catcher Кърпички против нежелано оцветяване на пране x20 брoя


Поставете кърпичката в барабана на пералнята машина преди прането. Добавете дрехите и перилния препарат, след това стартирайте цикълана изпиране както обикновено. Извадете кърпичките и дрехите веднага след приключването на цикъла на пране.

Другите също купуват

Всичко от K2R