Виж
количката

0

Химакс Фарма Мастикс х10 гр

Химакс Фарма Мастикс х10 гр
Код: 003084 
тегло: 0.015 кг
(18 глас/а)
Цена:4.89лв.
Уведоми при наличност

Chemax Pharma Mastix представлява лекарствен продукт под формата на гранули, съдържащ мастикс или медицинска дъвка, която има силно антимикробно, противовъзпалително и лечебно действие, и въздейства благоприятно върху стомашно-чревния тракт, устната хигиена и кожа. Мастиксът е благоуханна смола от дървото Pistacia lentiscus, което вирее в средиземноморските страни, съдържа антиоксиданти, а дъвченето му намалява нивото на бактериите в устата.

 

Внимание:Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

 

 

Химакс Фарма е иновативна, съвременна и динамична българска фармацевтична фирма. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Химакс Фарма Мастикс х10 гр:

 

99 %, естествени примеси 1% 

Начин на употреба на Химакс Фарма Мастикс х10 гр:

 

Смолата се растваря в 50 мл медицински спирт 98 градуса. Пие се 20 капки във вода преди хранене три пъти дневно. Ползвайте стара чаша, тъй като смолата полепва по съдовете. След изпиването на мастикса, почистете чашата с чист спирт.

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma