Виж
количката

0

Chemax Pharma Коларгол при хрема и синузит х200 мг

Chemax Pharma Коларгол при хрема и синузит х200 мг
Код: 000106 
тегло: 0.020 кг
(23 глас/а)
Цена:2.59лв.
Уведоми при наличност

Chemax Pharma Colloidal Silver, powder е лекарствен препарат на прах, съдържащ колоидно сребро, който има противобактериално и дезинфекциращо действие, което блокира работата на болестотвотните ензими и унищожава самите микроорганизми, причиняващи заболяването и дискомфорта. Сребърните йони в състава му, променят свойствата на клетъчните ДНК или РНК, като спират обменните и репродуктивни функции на бактериите, вирусите, гъбичките и плесените, при което те загиват за минути.

 

Внимание:Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Да се използва само за екстемпорално приготвяне на лекарствени продукти в аптеки!

 

 

Химакс Фарма е иновативна, съвременна и динамична българска фармацевтична фирма. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Chemax Pharma Коларгол при хрема и синузит х200 мг:

 

Colloidal Silver, powder

Начин на употреба на Chemax Pharma Коларгол при хрема и синузит х200 мг:

 

Желателно е разтворът Коларгол да ви бъде приготвен от специалист-фармацевт, който най-добре ще прецени точното съотношение между нужните за разтвора съставки.

Все пак, ако не искате да се доверите на експерта, можете и сами да си приготвите Коларголов разтвор като за целта смесите едно саше (200 мг) с 10 мл дестилирана вода или 15 мл физиологичен разтвор и разклатите добре. Изчакайте задължително поне два часа преди да използвате препарата. Трайността на така получения разтвор е седем дена.

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma