Виж
количката

0

Химакс Фарма Борна киселина х50 гр

Код: 011282 
тегло: 0.070 кг
(5 глас/а)
Цена:1.85лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Chemax Pharma Boric Acid представлява слаба оксокиселина на химичния елемент бор или борова киселина, която е безцветно кристално вещество, разтворимо във вода, употребявано като инсектицид и антисептик, за малки прорезни рани и изгаряния, както и срещу насекоми.

 

Внимание:Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

При големи дози и хронично приемане борната киселина се натрупва в някои органи, като причинява изриви по кожата, стомашночревни разстройства и поражения върху нервната система.

 

 

Химакс Фарма е иновативна, съвременна и динамична българска фармацевтична фирма. За да разгледате останалите предложения от Chemax Pharma, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

 

Състав на Химакс Фарма Борна киселина х100 гр:

 

Benzoic acid.

Начин на употреба на Химакс Фарма Борна киселина х50 гр:

 

Само за външно приложение!

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma