Виж
количката

0

Химакс Фарма Натриев Бикарбонат х100 гр

Химакс Фарма Натриев Бикарбонат х100 гр
Код: 000016 
тегло: 0.100 кг
(14 глас/а)
Цена:0.85лв.
Уведоми при наличност

Chemax Pharma Natrii Bicarbonicium представлява натриев бикарбонат на прах, наричан още сода бикарбонат или сода за хляб, който намира приложение в хранителния, химическия, промишления и фармацевтичния отрасли. Той е ненаситена натриева сол на въглеродната киселина, която приета във воден разтвор се използва в медицина за жабурене и гаргара за гърлото като антисептичен препарат със слабо действие, както и като неутрализиращо киселините средство при изгаряния. В хранителната промишленост се употребява и като набухвател за направата на тестени изделия.

 

Внимание:Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.


 

Химакс Фарма е иновативна, съвременна и динамична българска фармацевтична фирма. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Химакс Фарма Натриев Бикарбонат х100 гр:

 

Natrii Bicarbonicium

 

Начин на употреба на Химакс Фарма Натриев Бикарбонат х100 гр:

 

За тестени изделия, сладкиши, газирани напитки и други. За домакински цели, измиване на зеленчуци и улеснявани на сваряването им.

 

Другите също купуват

Всичко от Chemax Pharma