Виж
количката

0

Beurer Ароматна Лампа LA50 606.33

Борер Лампа Ароматна LA50 606.33
Код: 026209 
тегло: 0.300 кг
(6 глас/а)
Цена:99.99лв.
Няма наличност
Уведоми при наличност

Beurer представлява елегантна ароматна лампа за въздух с ултразвуково разпръскване, подходяща за помещения до 15кв. м, която овлажнява и ароматизира въздуха. Красивият ароматизатор излъчва приятна синя светлина и е със съвместимост до 100 мл. Продуктът е подходящ за ароматерапия, цветотерапия и за овлажняване на въздуха.

 

Внимание

Съхранявайте далече от деца.
Не използвайте при алергична реакция.
Не използвайте уреда под душа.
По време на употреба, пазете уреда от контакт с коса или дрехи.Beurer - немска компания, създаваща висококачествени продукти пригодени за специфичните нужди и изисквания на клиентите. За да видите и останалите предложения от Борер, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание Beurer Ароматна Лампа LA50 606.33

 

Ароматна лампа.

Начин на употреба на Beurer Ароматна Лампа LA50 606.33

 

Работи с помощта на ултразвуково разпръскване. Излъчва приятна синя светлина. Разполага с резервоар за течност с обем 100 мл. Автоматично се изключва при изпразване на резервоара.

Другите също купуват

Всичко от Beurer

Другите също купуват

Всичко от Beurer