Виж
количката

0

Naty Babycare 6 Еко пелени за бебета и деца над 16кг х18 броя

Нати Еко Пелени 6 16+кг 18 Броя
Код: 033905 
тегло: 0.774 кг
(9 глас/а)
Цена:22.99лв.
Уведоми при наличност

Naty By Nature Babycare представляват напълно еко натурални пелени за бебета и деца, които са изработени с изключително внимание, така че да са максимално щадящи към кожата на бебето и околната среда. Качеството на пелените Naty е потвърдено чрез международен сертификат, доказващ техните напълно хипоалергенни свойства. Материалите не пропускат течност, но позволяват на пелената да диша. Пелените Нати не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви. Продуктът не съдържа токсични материали, хлор, латекс, ГМО, базирани на нефт продукти, изкуствени аромати или бои.

 

Внимание:

 

Спазвайте упътването за употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.

 

 

Разгледайте останалите предложения от Naty. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на Naty Babycare 6 Еко пелени за бебета и деца над 16кг х18 броя

> Напълно хипоалергенни и натурални, не съдържат вещества, които могат да увредят кожата и здравето на бебето ви.
> Не съдържат токсични материали, хлор, латекс, ГМО и продукти, базирани на нефт, изкуствени аромати и бои.
> Външен слой със състав от царевично нишесте, целулозни фибри и 100% биоразградим полиестер.
> Абсорбиращ тънък слой, който се състои се от биоразградима целулозна маса, смесена с минимално количество суперабсорбент (SAP), който намалява нуждата от по-чести смени на пелената.
> Суперабсорбен тестван за алергични реакции и токсичност.

Начин на употреба на Naty Babycare 6 Еко пелени за бебета и деца над 16кг х18 броя

 

> Измийте и подсушете ръцете си.
> Отворете нов памперс и поставете задната част (1/2 от всяка страна). Едната страна трябва да излезе до кръста на бебето. Премахнете мръсната пелена и внимателно почистете кожата на бебето.
> Разкопачайте мръсния памперс и сгънете лепенките, за да не се залепят или подразнят детето.
> Издърпайте предната половина на памперса.
> Сгънете мръсната пелена под детето и почистете.
> С влажна кърпа или марля внимателно почистете детето. Ако бебето е момиче избърсвате отпред назад (към дупето). Това е жизнено важно, за да не могат бактериите да причинят инфекция.
> Оставете кожата на бебето да изсъхне за няколко секунди или подсушете с чиста кърпа.
> Издърпайте предната половина на пелената до коремчето на бебето.
> Ако бебето е новородено избягвайте да докосвате пъпчето с пелената. Това може да стане едва след като пъпната връв изсъхне и падне.
> Уверете се, че пелената е поставена достатъчно широко.
> Залепете лепенките от двете страни. Пелената трябва да прилепне плътно, но не много! Уверете се, че лепенките са прилепнали плътно и няма да се разкопчаят.

Другите също купуват

Всичко от NATY