Виж
количката

0

Pampers Premium Care 3 Midi Бебешки пелени 5-9 кг х20 броя

Код: 024884 
тегло: 0.600 кг
(18 глас/а)
-10%
Цена:10.79лв.
(11.99лв.)
Уведоми при наличност

Premium Care е най-новата серия бебешки пелени от Pampers, създадени с ултра тънка, но същевременно с това супер абсорбираща материя, което превръща Premium Care във вашия най-добър избор за нежна грижа към най-малките. Премиум Кеър са проектирани по специалната Dry Max технология, но в нова обновена версия - вътрешният слой е заменен със специален абссорбиращ гел, като по този начин се постига още по-тънка и комфортна материя. Памперсите Премиум Кеър имат изключителна абсорбираща способност, попиват и задържат влагата, поддържайки бебешката кожа винаги суха. Премиум Кеър действат като бариера срещу влагата, предпазват деликатната бебешка кожа от възпаления и я поддържат суха и защитена. Меката като памук материя обгръща нежно кожата на бебето, създавайки трайно усещане за комфорт и сигурност. Материята има специални микропори, които позволяват на кожата да диша, а еластичните ленти се разтягат цялостно, следвайки всяко движение на вашето бебче. Иновативните памперси са оборудвани с "интелигентен индикатор за влага", който показва кога е дошло времето за смяна на пелената.
 


Внимание:


Спазвайте упътването за употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Характеристики на Pampers Premium Care 3 Midi Бебешки пелени 5-9 кг х20 броя


> Размер - 3 Midi - бебета от 5 до 9 килограма.

> Меки като памук

> Технология Dry Max Core

> Дишащи микропори

> Еластични ленти

> Интелигентен индикатор за влага

Начин на употреба на Pampers Premium Care 3 Midi Бебешки пелени 5-9 кг х20 броя


Измийте и подсушете ръцете си.
Отворете нов памперс и поставете задната част (1/2 от всяка страна). Едната страна трябва да излезе до кръста на бебето. Премахнете мръсната пелена и внимателно почистете кожата на бебето.
Разкопачайте мръсния памперс и сгънете лепенките, за да не се залепят или подразнят детето.
Издърпайте предната половина на памперса. 
Сгънете мръсния памперс под детето и почистете.
С влажна кърпа или марля внимателно почистете детето. Ако бебето е момиче избърсвате отпред назад (към дупето). Това е жизнено важно, за да не могат бактериите да причинят инфекция.
Оставете кожата на бебето да изсъхне за няколко секунди или подсушете с чиста кърпа.
Издърпайте предната половина на памперса до коремчето на бебето.
Ако бебето е новородено избягвайте да докосвате пъпчето с памперса. Това може да стане едва след като пъпната връв изсъхне и падне.
Уверете се, че памперсът е поставен достатъчно широко.
Залепете лепенките от двете страни. Памперсът трябва да прилепне плътно, но не много! Уверете се, че лепенките са прилепнали плътно и няма да се разкопчаят.

Другите също купуват

Всичко от Pampers