Виж
количката

0

Pufies Art Dry Artistic Diapers 3 Midi M / Пуфис Арт Драй 3 Миди Артистични пелени за бебета и деца 4-9кг х108 броя - Ficosota

Пуфис Art Dray Big Box 3 Midi 4-9кг 108бр
Код: 026020 
тегло: 1.000 кг
(21 глас/а)
Цена:26.45лв.
Уведоми при наличност

Описание на Pufies Art Dry Artistic Diapers 3 Midi M / Пуфис Арт Драй 3 Миди Артистични пелени за бебета и деца 4-9кг х108 броя - Ficosota


Pufies Art Dry представляват невероятни пелени за бебета и деца, които поддържат нежната бебешка кожа винаги суха и благодарение на уникалните артистични дизайни превръщат повиването в най-любимата игра на вашето съкровище. Разкошната колекция предлага 32 неповторими дизайна с весели и сладки илюстрации, които развиват въображението на вашето бебче, създавайки цветен и щастлив свят около него. Дизайните са създадени от американката Алисън Коул, която е не само художник и илюстратор, но и майка, вложила цялото си сърце и креативност, за да предаде емоции и усмивки както на децата, така и на техните майки. Дизайните съдържат ярки мотиви, цветове и забавни и сладки послания, като всеки два дизайна от колекцията са тематично свързани чрез общ елемент. Пелените са с анатомична форма, която следва всяко движение на вашето бебче, за да може да се чувства комфортно без значение дали спи, играе или изследва света около себе си. Еластичните уши позволяват многократно залепяне и разлепяне, а oблacттa oкoлo крaчeтaтa e зaщитeнa cъс специални бaриeри, кoитo не допускат протичане. Пелените са създадени от дишаща материя, която пропуска свежия въздух в пелената и отвежда влажния на вън, предпазвайки кожата от запарване, зачервяване и подсичане. Специалната система за усвояване на влагата попива изцяло течността и действа като бариера, за да задържи бебешката кожа суха максимално дълго, оставяйки трайно чувство на комфорт и сигурност.
 Артистичните пелени Pufies Art + Dry са ceртифицирaни oт "Oеkо-Тех 100" и са изработени от висококачествени материали, преминали най-сериозните тестове за стандарт, безопасност и качество.


Внимание:


Спазвайте упътването за употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.

Характеристики на Pufies Art Dry Artistic Diapers 3 Midi M / Пуфис Арт Драй 3 Миди Артистични пелени за бебета и деца 4-9кг х108 броя - Ficosota


> Размер - 3 Midi M (среден) - от 4 до 9 килограма.
> За момичета и момчета.
> Сухи и удобни.
> Със защита от протичане.
> Без известни алергени.
> Без аромати и лосиони.
> Без известни токсини.
> Оцветители без алергени и токсини.
> Без наличие на латекс.
> Целулоза, която не съдържа хлор

Начин на употреба на Pufies Art Dry Artistic Diapers 3 Midi M / Пуфис Арт Драй 3 Миди Артистични пелени за бебета и деца 4-9кг х108 броя - Ficosota


Измийте и подсушете ръцете си.
Отворете нова пелена и поставете задната част (1/2 от всяка страна). Едната страна трябва да излезе до кръста на бебето. Премахнете мръсната пелена и внимателно почистете кожата на бебето.
Разкопачайте мръсната пелена и сгънете лепенките, за да не се залепят или подразнят детето.
Издърпайте предната половина на пелената.
Сгънете мръсната пелена под детето и почистете.
С влажна кърпа или марля внимателно почистете детето. Ако бебето е момиче избърсвате отпред назад (към дупето). Това е жизнено важно, за да не могат бактериите да причинят инфекция.
Оставете кожата на бебето да изсъхне за няколко секунди или подсушете с чиста кърпа.
Издърпайте предната половина на пелената до коремчето на бебето.
Ако бебето е новородено избягвайте да докосвате пъпчето с пелената. Това може да стане едва след като пъпната връв изсъхне и падне.
Уверете се, че пелената е поставена достатъчно широко.
Залепете лепенките от двете страни. Пелената трябва да прилепне плътно, но не много! Уверете се, че лепенките са прилепнали плътно и няма да се разкопчаят.

Другите също купуват

Всичко от Pufies