Виж
количката

0

Бебешки, аналогов монитор за движение 300 AC Angelcare

Бебешки, аналогов монитор за движение 300 AC Angelcare
Код: 246726 
тегло: 1.000 кг
(4 глас/а)
Цена:159.99лв.
Уведоми при наличност

Имате 2 или повече деца, спящи в една стая, и устройствата за наблюдение не ви стигат? Сега може да се възползвате от аналоговия монитор за движение на Angelcare. Сензорната подложка, която има свръх чувствителен детектор за движение, е перфектната добавка към вашата Angelcare система за наблюдение. Просто сложете една под матрака на всяко бебе и ще държите всичко под контрол.Внимание:


Преносимо родителско устройство.
Чупливо устройство.
Пазете далеч от деца.


 

 

 

С продуктите на Angelcare оставате свързани навсякъде и по всяко време с Вашето бебе. За да разгледате останалите предложения от Ейнджълкеър, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Бебешки, аналогов монитор за движение 300 AC Angelcare
 

 

Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*

Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.

Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.

Индикатор за Изтощена Батерия & Захранвано само от Батерии

Съвместимо – може да бъде използвана със Вашият Angelcare звуков монитор или със всеки друг звуков монитор.

Перфектно за много бебета – Добавеният монитор за движение AC300 е перфектна опция ако вече притежавате Angelcare монитор AC401, AC1100 или AC601, но имате повече от едно бебе, което да наблюдавате, в една стая.

*Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Purflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция

Начин на употреба на Бебешки, аналогов монитор за движение 300 AC Angelcare

 

Инструкции за употреба може да откриете тук.

Другите също купуват

Всичко от Angelcare

Другите също купуват

Всичко от Angelcare