Виж
количката

0

Angelcare 300 AC Бебешки аналогов монитор за движение

Бебешки, аналогов монитор за движение 300 AC Angelcare
Код: 246726 
тегло: 1.000 кг
(6 глас/а)
Цена:159.99лв.
Уведоми при наличност

Имате 2 или повече деца, спящи в една стая, и устройствата за наблюдение не ви стигат? Сега може да се възползвате от аналоговия монитор за движение на Angelcare. Сензорната подложка, която има свръх чувствителен детектор за движение, е перфектната добавка към вашата Angelcare система за наблюдение. Просто сложете една под матрака на всяко бебе и ще държите всичко под контрол.Внимание:


Преносимо родителско устройство.
Чупливо устройство.
Пазете далеч от деца.


 

 

 

Разгледайте останалите предложения от Angelcare. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на Angelcare 300 AC Бебешки аналогов монитор за движение.


Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*

Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.

Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.

Индикатор за Изтощена Батерия & Захранвано само от Батерии

Съвместимо – може да бъде използвана със Вашият Angelcare звуков монитор или със всеки друг звуков монитор.

Перфектно за много бебета – Добавеният монитор за движение AC300 е перфектна опция ако вече притежавате Angelcare монитор AC401, AC1100 или AC601, но имате повече от едно бебе, което да наблюдавате, в една стая.

*Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Purflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция

Начин на употреба на Angelcare 300 AC Бебешки аналогов монитор за движение.


Инструкции за употреба може да откриете тук.

Другите също купуват

Всичко от Angelcare