Виж
количката

0

Angelcare 403 AC Комбиниран монитор за движение и звук

Ейнжълкеър AC 403 Монитор Движение/Звуков Дигитален
Код: 030321 
тегло: 1.000 кг
(9 глас/а)
Цена:298.99лв.
Уведоми при наличност

Дигиталният монитор за движение и звук на Angelcare е едновременно красив и практичен. Мониторът разполага с подматрачна сензорна подложка, с която се усеща всяко едно движение на Вашето бебе и която уведомява чрез аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно. С пълноцветния дигитален дисплей виждате всичко, което се случва. Удобният монитор на родителското устройство ясно Ви показва температурата в детската стая, светлини и звуци и още много различни настройки. Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че мониторът работи, дори когато бебето ви спи и не издава никакви звуци. Родителското устройство е преносимо, което Ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите. Мониторът има малка приглушена светлинка, която да Ви напътства, влизайки в детската стая. Системата оперира на честота от 927MHz и 2.4GHz, за кристално чиста връзка, а освен това обхваща радиус до 250 метра на открито и до 80 метра на закрито. Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи, имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват. Светлинката на родителското устройство ще Ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще Ви уведоми, когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе. Когато пожелаете, може да контролирате звука на Вашето родителско устройство и да го сложите само на вибрации. Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Не може да бъде използван с матраци “мемори пяна“, матраци “Purflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.

Внимание:

Преносимо родителско устройство.
Чупливо устройство.
Пазете далеч от деца.

 

 

Разгледайте останалите предложения от Angelcare. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на Комбиниран монитор за движение и звук 2в1 403 AC Angelcare
 

 

Сензорна подложза под матрака

Сензорната подложка е оборудвана с най-чувствителните сензори за движение, които ще ви алармират ако засекат липса на движение повече от 20 секунди. Чувствителността е ригулируема.*

Честота

Системата работи на честота от 927MHz

Индикатор за извън обхват

До 250 метра на открито и до 80 метра на закрито.

Номер на канали

До 8 потребителя (ръчно избираеми)

Активирано с глас

Системата може да бъде активирана с глас(**налично само в някои страни**)

Оперира на батерии

Ако тока прекъсне системата превключва автоматично на батерии
Преносимо родителско устройство: Работи на 4 NIMH батерии или на AC адаптер.
Детското устройство работи на 4 AAA алкални батерии или на AC адаптер.

* Бележка:

Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Rurflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.

Начин на употреба на Комбиниран монитор за движение и звук 2в1 403 AC Angelcare

Плъзнете сензорната подложка под матрака на детското креватче и тя ще засече абсолютно всяко движение на Вашето бебе, без значение дали е заспало или будно. Ще имате възможност да чувате всеки един звук, който Вашето бебе издава, благодарение на преносимия дисплей. Той е с пълноцветен дигитален дисплей, дисплей за температура и други екстри, които да ви осигурят спокойствие.