Виж
количката

0

Angelcare 420 AC Дигитален звуков монитор бебефон

Ейнжълкеър AC 420 Бебефон Дигитален/Звуков
Код: 030318 
тегло: 1.000 кг
(9 глас/а)
Цена:189.99лв.
Уведоми при наличност

Angelcare 420 AC Дигитален звуков монитор бебефон Ви предлага кристално-чиста картина и ясен звук, за да можете да чувате всеки плач и всеки смях на Вашето дете. Родителското устройство разполага с най-новите технологии, включващи пълноцветен дигитален дисплей с датчик за температура, за да сте сигурни, че бебето Ви спи удобно.

Внимание:

Преносимо родителско устройство.
Чупливо устройство.
Пазете далеч от деца.

 

 

Разгледайте останалите предложения от Angelcare. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на Angelcare 420 AC Дигитален звуков монитор бебефон.

 

Пълноцветен Дигитален Дисплей – Вижте всичко, което се случва! Монитора на родителското устройство ясно ви показва температурата в детската стая, светлини и звуци и още много различни настройки. Много удобно!

 

Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare AC401 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.

 

Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.

 

Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.

 

Кристално чиста връзка – Системата оперира на честота от 927MHz и 2.4GHz

 

Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито)

 

Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.

 

Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.

 

Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Начин на употреба на Angelcare 420 AC Дигитален звуков монитор бебефон.

 

Може да намерите цялото ръководство за употреба тук.