Виж
количката

0

Angelcare 620 AC Звуков монитор с нощна светлина

Ейнжълкеър AC 620 Бебефон Дигитален/Звуков
Код: 030319 
тегло: 1.000 кг
(7 глас/а)
Цена:134.99лв.
Уведоми при наличност

Angelcare 620 AC Звуков монитор с нощна светлина предлага изключително качество за всеки родител, който иска основно звуков монитор. С това устройство ще можете да чувате всеки един звук, който Вашето бебе издава. Продуктът включва и приятна нощна светлинка за детското устройство.

Внимание:

Преносимо родителско устройство.
Чупливо устройство.
Пазете далеч от деца.

 

 

Разгледайте останалите предложения от Angelcare. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Запознайте се с цените и условията за Доставка.

Характеристики на Angelcare 620 AC Звуков монитор с нощна светлина.


Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвате от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.


Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.


Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито)


Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.


Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.


Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Начин на употреба на Angelcare 620 AC Звуков монитор с нощна светлина.

До 250 метра на открито и до 80 метра на закрито.


До 3 потребителя за да минимизирате чужди намеси.


Системата може да бъде активирана с глас(**налично само в някои страни**)


Ако токът прекъсне системата превключва автоматично на батерии.


Преносимо родителско устройство: Работи на 4 NIMH батерии или на AC адаптер.


Детското устройство работи на 4 AAA алкални батерии или на AC адаптер.

Системата работи на честота от 864MHz


До 3 потребителя за да минимизирате чужди намеси.