Виж
количката

0

Отслабване през зимата - лесно, бързо и дълготрайно с Биваред Диет от Ваня Червенкова


Дата: 04 Ное 2016

През зимата, повече от всякога се наслаждаваме на домашния уют. Тази обстановка върви неизменно с домашно приготвената храна, а организма ни се нуждае от повече калории, за да се стопли. Все по-трудно ни е да устоим на желанието да ядем повече и по-калорични храни, които обаче неизменно се трупат под формата на тлъстинки и изведнъж кантара ни стряска с резултата, който съвсем не желаем да виждаме. Освен необходимостта на организма да се стопли чрез храната, мрачното време също ни влияе, дори без да oсъзнаваме. Липсата на слънце действа потискащо на настроението ни, а храната е лесен източник на хормоните на щастието, които са толкова пристрастяващи.
За да се чувствате добре през студените месеци, въпреки липсата на някои летни плодове и зеленчуци, консумирайте сезонни храни, като портокали, помело, киви, праз, зеле, цвекло и др. Не забравяйте да пиете много вода. Тя е най-добрият Ви съюзник, когато искате да се очистите от токсините, които се съдържат във вредните храни.

Много хора все още поставят под въпрос значението на хранителните добавки. Ето няколко причини да допълните Вашата диета с висококачествени хранителни вещества:
> Съвременните техники в земеделието намаляват съдържанието на важни минерали в почвата.

Много храни се доставят от дълги разстояния, съхраняват се за дълъг период от време и много често биват замразявани и размразявани по няколко пъти. Тези фактори причиняват изчерпването на витамините в тези храни, включително важните витамини от група B и витамин C.
Обработката на храните при готвене, както и нейното съхранение води до изчерпване на някои хранителните вещества, от които се лишаваме.
Много плодове и зеленчуци се отглеждат генетично с цел подобряването на външния вид, което често води до намалена хранителна стойност, в сравнение с храните, които са консумирали нашите предци.
Непостоянните навици на хранене, недостатъчното дъвчене на храната, яденето в движение и стресът допринасят за лошо храносмилане, което прави трудно за телата ни да извличат всички хранителни вещества, от които се нуждаем.
Всички имаме генетични слабости, включително по-високи нужди от някои хранителни вещества, по-високи темпове на изчерпване на някои хранителни вещества, както и повишена вероятност от генетичен израз на някои заболявания, при евентуален недостиг в организма ни на конкретен витамин или минерал.
 


Нашето предложение за хранителна добавка за отслабване, която можете да включите във вашия режим е новият натурален продукт Биваред Диет на известната бизнес дама Ваня Червенкова. Биваред Диет е специална хранителна добавка, създадена от 8 прецизно подбрани натурални съставки, действащи в пълен синхрон и синергия. Във формулата са включени екстракти от худия, бреза, зелено кафе, куркума и бергамот, в комбинация с глюкоманан, Ацетил-L-карнитин и витамин B12.


Растението худия, наподобяващо добре познатия ни кактус, води началото си от африканската пустиня Калахари. Растението худия е познато, използвано и оценено, поради своите изключителни свойства да потиска апетита за сладко. Съдържащата се в него молекула P57 изпраща сигнали към мозъка, наподобяващи тези при прием на глюкоза, от което бързо желанието ни за сладки храни се задоволява. Молекулата P57 създава чувство за ситост и стимулира намаляването на мазнините. Именно за това, съдържащият се екстракт от худия в Биваред Диет е стандартизиран по молекула P57.

Един от другите основни фактори, причиняващи затлъстяване е задържането на излишни течности, които нарушават равновесието в организма, а също така причиняват и омразния на всички дами целулит. Съдържащият се екстракт от бреза в добавката Биваред Диет, е един от най-мощните натурални диуретици. Екстрактът от бреза провокира естествените дренажни функции на тялото и крайниците. Освен отделяне на ненужните течности, брезата спомага за изчистването на метаболитните продукти и токсините по естествен път от организма. Екстрактът от бреза доставя и силна антиоксидантна защита на клетките срещу разрушителното влияние на свободните радикали, които са други основни причинители на наднорменото тегло. Екстрактът от бреза в Биваред Диет е стандартизиран до 2,6% хиперозиди - флавоидите с най-силни детоксикиращи свойства.

Зеленото кафе е един от най-популярните и най-често използваните екстракти в продуктите за отслабване. Съдържащата се в зеленото кафе хлорогенна киселина е основния компонент, на който се дължи благотворното действие на билката. Хлорогенната киселина е мощен антиоксидант, подпомага сърцето и намалява риска от развитието на диабет тип 2. Хлорогенната киселина намалява нивата на глюкозата в кръвта след храненене, намалява разграждането на гликогена в черния дроб, стимулира метаболизма и подтиска апетита. Зеленото кафе в Биваред Диет е стандартизирано до оптимално ниво на хлорогенна киселина.

Глюкомананът представлява полизахарид, извлечен от корена на известното азиатско растение конджак. Глюкомананът представлява разтворими във вода диетични фибри, притежаващи най-високото молекулно тегло в природата - до 2000000 Далтона, които при контакт с вода, стократно увеличават своя обем. Глюкомананът, приет с достатъчно количество вода, създава усещане за ситост при 0 калории. По този начин хипоталамусът подава сигнал до мозъка, че организмът е заситен, от което се потиска чувството за глад и се стимулират храносмилателните процеси.

Куркума - аюрведичната билка, използвана още от древността, както като вкусна подправка, така и като ценно и ефикасно средство за справяне с нежеланото тегло. Куркумата има изключителни антиоксидантни свойства, благодарение на съдържащото се вещество куркумин, който стимулира собствените антиоксидантни ензими в организма. Куркуминът подпомага и улеснява храносмилателните процеси, стимулира детоксикацията и изчистването на организма от отпадни продукти, стимулира метаболизма и по този начин подпомага здравословното отслабване на организма. Именно поради това, екстрактът от куркума в Биваред Диет е стандартизиран до 95% куркумин.

L-Карнитинът е една от най-известните добавки за отслабване и постигане на мечтаната фигура. Л-Карнитинът подпомага обмяната веществата в организма, допринася за преобразуването на мазнините в енергия, от което води до намаляване на телесното тегло и повишаване на тонуса. Ацетилната форма на л-карнитина не води до насищане на клетъчните рецептори, което от своя страна позволява продължителен прием.

Екстрактът от Бергамот изобилства от полезни биоактивни вещества и етерични масла, които намаляват стреса и психическия дискомфорт, причинени от неконтролируемия апетит. Едни от най-важните съставки на плода са melitidin и brutieridin, открити само и единствено в него. Клиничните тестове доказват, че тези две съставки повлияват благоприятно липидната обмяна, подтискайки нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта, стимулирайки образуването на добрия холестерол.  Благодарение на това свойство, двете съставки повлияват инсулиновата резистентност, нормализират нивата на кръвната захар и навлизането на глюкоза в клетките. Бергамотът в Биваред Диет е стандартизиран до 25% биофлавоноиди.

Последната, но не по важност съставка в Беваред Диет е Витамин B12 в естествената форма метилкобаламин. Метилкобаламинът подпомага активацията на множество химични реакции в организма, като детоксикацията. Метилкобаламинът подкрепя здравето на нервната система, а недостигът му в органзима може да причини скованост, изтръпване, спазми в мускулите, забавени рефлекси, нервни болки и други.

Всички растителни съставки, съдържащи се в
Bevared Diet by Vania Chervenkova са произведени от биологично отглеждани култури, без да са унищожавани защитени видове.