Виж
количката

0

Omron M7 Автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя

Омрон M7 Апарат за Кръвно Налягане
Код: 027225 
тегло: 0.400 кг
(58 глас/а)
Цена:179.55лв.
Уведоми при наличност

Omron M7 Digital Automatic Blood Pressure Monitor представлява последно поколение изцяло автоматичен дигитален апарат за измерване на кръвно налягане над лакътя, работещ с мобилно приложение за iPhone / Android™ и създаден по най-новите технологии, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно измерване. Автоматичният апарат на Омрон за измерване на кръвно налягане над лакътя е медицинско изделие за професионална употреба и за използване в домашни условия, използващ осцилометричния метод на работа. Новото мобилно приложение "Omron Connect" за смартфони дава възможност за свързване с Bluetooth устройствата на Omron и показва на дисплея резултатите от измерванията, графични съобщения и различни видове статистика, което позволява лесно разчитане, съхранение и споделяне на Вашите резултати. Мобилното приложение на апарата работи с операционни системи IOS и Android и се свързва с Apple Health платформа. Апаратът е клинично валидиран и с клинично изпитан алгоритъм.

 

Омрон М7 е с 3 години гаранция от производителя!

 


Внимание:


За най-точно отчитане Ви препоръчваме да не измервате кръвното налягане преди да изминали поне 30 минути от приключването на следните дейности: хранене, къпане, спорт.
Преди употреба прочетете внимателно Ръководството за употреба и следвайте указанията.

 Японската фирма Omron е лидер в производството на апарати за измерване на кръвно налягане, ихалатори и други продукти за мониторинг на здравето. За да разгледате останалите предложения от Омрон, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Технически характеристики на Omron M7 Автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя

 

> Интелисенс Технология
> OMRON CONNECT мобилно приложение за iPhone / Android™
> Маншет с Intelli Wrap технология
> LED индикатор за стойности на кръвното налягане над референтните
> Проследяване на сутрешна хипертония
> Седмични осреднявания на резултатите
> Индикатор за движение на тялото
> Светлинна индикация за правилно поставен маншет
> Откриване на неравномерна сърдечна дейност
> Цветен индикатор за нивото на кръвното налягане
> Сутрешни / вечерни осреднявания на резултатите
> Памет за двама потребители с по 100 измервания

Начин на употреба на Omron M7 Автоматичен апарат за измерване на кръвното налягане над лакътя

 

Запознайте се с ръководството за употреба.

Другите също купуват

Всичко от Omron

Другите също купуват

Всичко от Omron