Виж
количката

0

Sendo Advance 2 Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане над лакътя

Sendo Advance 2 Automatic Blood Pressure Monitor / Сендо Адванс 2 Автоматичен Апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса
Код: 102440 
тегло: 0.300 кг
(37 глас/а)
Цена:128.42лв.
Уведоми при наличност


Sendo Advance Automatic Blood Pressure Monitor представлява невероятен иновативен напълно автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, който предлага бързо, лесно, удобно и максимално точно самостоятелно измерване на стойностите в домашни условия. Сендо Адванс е проектиран за максимално улеснение на потребителя, може да се използва от всички възрасти и позволява измерване на кръвното налягане и пулса само чрез натискането на един бутон. Маншетът е със стандартен размер 22-42 сантиметра, който приляга на почти всички бицепси на възрастните. Сендо Адванс е проектиран по специална технология, която позволява измерването на аритмичен пулс и е със сензори, които засичат и известяват при наличие на аритмия. Дисплеят на Сендо Адванс показва горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулса. Също така в лявата част на дисплея има специална скала, която пояснява на потребителя какво е кръвното налягане - нормално, високо или ниско. Сендо Адванс има и индикатор за изтощена бактерия и е проектиран да се изключва автоматично, когато не се използва, което гарантира по-дълъг живот на батерията. Сендо Адванс има опция да се включва на адаптор за използване на електричество от мрежата. Паметта на Сендо Адванс е достатъчна за 30 измервания, като най-старият апис е под "п01", а новите записи са с нарастващ номер за лесно ориентиране на потребителя. Символът М в горния ляв ъгъл на дисплея оказва, че в момента се изписват запаметените измервания. Апаратът Сендо Адванс е клинично тестван и отговаря на стандартите на Световната здравна организация.
Сендо Адванс е с 5 години гаранция от производителя!

 


Внимание:


За най-точно отчитане Ви препоръчваме да не измервате кръвното налягане преди да изминали поне 30 минути от приключването на следните дейности: хранене, къпане, спорт.
Преди употреба прочетете внимателно
ръководството за употреба и следвайте указанията.
• Измерване при аритмичен пулс.
• Засичане и известяване на наличие на аритмия.
• Клинично тествана технология с висока точност.
• Лесен за използване - само с един бутон.
• Функция памет с автоматично запаметяване на измерванията.
• Индикатор за изтощена абтерия.
• Автоматично изключване за по-дълъг живот на батерията.
• Възможност за включване на адаптор за използване електричество от мрежата.
• Удобен за поставяне с една ръка маншет.
• Оценка за нивото на кръвното налягане.Запознайте се с ръководството за употреба тук.

Другите също купуват

Всичко от Sendo