Виж
количката

0

Sendo Advance 3 Hira Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса

Sendo Advance 3 Hira Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса
Код: 030742 
тегло: 0.400 кг
(40 глас/а)
Цена:139.00лв.
Уведоми при наличност

Sendo Advance 3 Automatic Blood Pressure Monitor е най-новият модел автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса, притежаващ нова японска технология за отчитане на нарушенията на сърдечния ритъм и оценяване на на нивото на риск. Сендо Адванс 3 се изработва в съответствие с най-високите производствени стандарти, за да предложи дългосрочно наблюдение на сърдечносъдовата система. Апарата притежава нова и иновативна функция HIRA, чрез която анализира състоянието на Вашият аритмичен пулс (IHB). Дисплеят на Сендо Адванс 3 Хира показва горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулса. Сендо Адванс 3 Хира има и индикатор за изтощена бактерия и е проектиран да се изключва автоматично, когато не се използва, което гарантира по-дълъг живот на батерията. Сендо Адванс има опция да се включва на адаптор за използване на електричество от мрежата. Паметта на Сендо Адванс 3 е 60 измервания, като най-старият апис е под "п01", а новите записи са с нарастващ номер за лесно ориентиране на потребителя. Символът М на дисплея показва запаметените измервания. Апаратът Сендо Адванс 3 Хира е клинично тестван и отговаря на стандартите на Световната здравна организация. Със най-новия апарат на Сендо, Вие получвата бързо, лесно и точно измерване на стойностите в домашни условия.Сендо Адванс 3 Хира е с 5 години гаранция от производителя!

 

 

Внимание:


За най-точно отчитане Ви препоръчваме да не измервате кръвното налягане преди да изминали поне 30 минути от приключването на следните дейности: хранене, къпане, спорт.
Преди употреба прочетете внимателно 
ръководството за употреба и следвайте указанията.

 

 

Японската марка Sendo създава изключително точни, издръжливи и лесни за употреба апарати за измерване на кръвно налягане. За да разгледате останалите предложения от Сендо, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

 

Характеристики на Sendo Advance 3 Hira Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса

 

> Тип: Автоматичен апарат за кръвно налягане

> Метод на измерване: Осцилометрично измерване

> Обхват на измерванетo: Налягане: 0 – 299 mmHg; Систолично налягане: 60 – 279 mmHg; Диастолично налягане: 40 – 200 mmHg; Пулс: 40 – 180 удара/ минута

> Точност на измерването: Налягане: ±3 mmHg
; Пулс: ±5%

> Източници на захранване: 4 x 1.5V батерии (R6P, LR6 или AA или AC адаптер (TB4233-тестов) (не е включен в комплекта)

> Брой измервания: Приблизително 700 пъти LR6 (алкалнибатерии); Приблизително 200 пъти R6P (обикновенибатерии) и показателидо 180 mmHg пристайнатемпература от 23°C.

> Класификация: МЕ уред с вътрешно захранване (от батерии)/ Клас II (захранване от адаптер); За продължителна употреба

> Клиничентест: В съответствие с ANSI/ AAMI SP410 1992; EMC: IEC 606014142: 2007

> Памет: Последните 60 измервания

> Условия на използване: +10 до +40°C/ 15 до 85%RH/; 800 до 1060 hPa

> Условия за транспорт / съхранение: -20°C до +60°C/ 10%RH до 95%RH

> Размери
: Приблизително 140 [Ш] x 60 [В] x 105 [Д] мм

> Тегло: Приблизително 245гр, безбатерии


> Защита на достъп: Устройство: IP21

> Използвани части: Маншет: Вид BF

> Период на употреба: Устройство: 5 години (ако се използва шест пъти дневно); Маншет: 2 години (ако се използва шест пъти дневно)

Начин на употреба на Sendo Advance 3 Hira Автоматичен aпарат за измерване на кръвно налягане и пулс на бицепса

 

Запознайте се с ръководството за употреба тук.

Другите също купуват

Всичко от Sendo

Другите също купуват

Всичко от Sendo