Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Мобилор за здрави кости и стави x120 таблетки

Код: 031340 
тегло: 0.070 кг
(20 глас/а)
-10%
Цена:25.37лв.
(28.19лв.)
Уведоми при наличност

Mobilor е хранителна добавка от 120 таблетки, съдържаща комлекс от съставки, които влияят благоприятно на костите и ставите. Добавката има положително възедйствие както при хора с остеопороза, артрит, болки в коленете и ставите, така и върху цялостното здраве на костите. Препоръчителният дневен прием на Мобилор осигурява  200мг висококачествен колаген, който е ключов фактор за безпроблемната подвижност на ставите.


Витамин С спомага за образуването на колаген и е мощен антиоксидант. Колагенът подпомага ставния хрущял в набавянето на необходимите му вещества и синтеза на нов хрущял. Колагенът оказва благоприятен ефект върху развитието на остеопороза и разграждането на костната тъкан. Той е богат източник на хиалуронова киселина. Глюкозаминът има положително въздействие върху нормалното функциониране на колянните стави. Влияе положително и върху изтънената ставна капсула и триенето между свързващите части на бедрената, капачната и пищялната кост. Хондроитинът предотвратяване на навлизането на вода и хранителни вещества в сухожилията и ставите, и подпомага пропускането на други вещества в съединителната тъкан. Метил сулфонил метанът (МСМ) има положително влияние върху всички серни съединения. Сярата е една от осовните съставки в изграждането на колаген, кератин и протеини. Манганът благоприятства развитието на костите и нивото на костната плътност. Той премахва свободните радикали и предпазва от тяхното увреждащо действие.

 

 

Внимание:


 

Не се приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките. 

При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате лекарства.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Състав на 1 таблетка Мобилор за здрави кости и стави x120 таблетки

Глюкозамин    375 mg
Хондроитин    125 mg
МСМ                75 mg
Колаген           50 mg
Витамин С      7.5 mg
Манган            0.15 mg

 

Помощни вещества: емулгатор:микрокристална целулоза, магнезиев стеарат; стабилизатор: поливинилпиролидон; антислепващ агент: силициев диоксид, талк.

 

Начин на употреба на Мобилор за здрави кости и стави x120 таблетки

 

4 таблетки на ден в продължение на 6 месеца.