Виж
количката

0

Acti K2 Vitamin K2 + Vitamin D3 / Акти К2 Витамин К2 + Витамин Д3 х50 таблетки - Herba Medica

 Acti K2 Vitamin K2 + Vitamin D3 / Акти К2 Витамин К2 + Витамин Д3 х50 таблетки - Herba Medica
Код: 270517 
тегло: 0.070 кг
(27 глас/а)
Цена:19.89лв.
Уведоми при наличност

Описание на Acti K2 Vitamin K2 + Vitamin D3 / Акти К2 Витамин К2 + Витамин Д3 х50 таблетки - Herba Medica


Акти К2 е специално създадена хранителна добавка от Херба Медика, представляваща синергичен комплекс от Витамин К2 и Витамин Д3, които допринасят за усвояването на калций от костите, което съдейства за подобряване здравето на костите и тяхната плътност. Също така Акти К2 подкрепя сърдечо-съдовата и кръвоносната система, поддържа нормални нива на калций в кръвта и намалява риска от развиване на сърдечно-съдови заболявания, предизвикани от калцифициране на кръвоносните съдове (натрупване на калций по стенитеим). Акти К2 благоприятства състоянието на мускулите и спомага по-бързото заздравяване на костите при фрактури и счупвания. Доброто усвояване на калция е от изключителна важност за организма, тъй като той участва в структурата на кетъчните мембрани, в процеса на кръвосъсирване и други ензимни процеси. Витамин К2 спомага за поддържането на здрави кости, здраво сърце и нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Той стимулира дейността на протеините, осигуряващи минерализацията на костите, от което се подобрява плътността и здравето на костите. Витамин D3 участва в процесите, които допринасят за нормалното функциониране на мускулите, зъбите, имунната система, както и клетъчното делене. Витамин Д3 стимулира усвояването на калций от костите и подобрява абсорбацията на калций в тънките черва и увеличавакалциевата реабсорбция през бъбреците.  Витамин D3 увеличава производството на протеина остеокалцин, отвеждащ калция в костите, който е неактивен. За да може да се активира остеокалцина е необходим витамин К2, който го карбоксилира и по този начин той се активира и има възможността да транспортира калция, който се намира кръвоносната система, към костите.
Акти К2 е подходящ за хора с намалена костна плътност, при остеопения, за хора, които не приеамт млечни продукти. Акти К2 осигурява максимална усвояемост на калций от органзима и защитава от вкалцявания на кръвоносните съдове.


Внимание


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.Herba Medica - Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства! За да разгледате останалите предложения от Херба Медика, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Acti K2 Vitamin K2 + Vitamin D3 / Акти К2 Витамин К2 + Витамин Д3 х50 таблетки - Herba Medica

 

Една таблетка Акти K2 съдържа 100 µg витамин К2 (менахинон 7), наличен в 40 mg VitaMK7®, и 10 µg (400 IU) витамин D3 (холикалциферол), наличен в 4 mg CapsuDar® D3.

Помощни вещества: манитол, микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба на Acti K2 Vitamin K2 + Vitamin D3 / Акти К2 Витамин К2 + Витамин Д3 х50 таблетки - Herba Medica


Препоръчителната дневна доза е 1 таблетка. По-високи дози да се приемат след консултация с лекар.

Другите също купуват

Всичко от Herba Medica

Другите също купуват

Всичко от Herba Medica