Виж
количката

0

KRKA Солволан при остри хронични заболявания на дихателните пътища х20 таблетки

KRKA Солволан при остри хронични заболявания на дихателните пътища х20 таблетки
Код: 007204 
тегло: 0.013 кг
(13 глас/а)
Цена:3.59лв.
Уведоми при наличност

KRKA Solvolan представлява лекарствен продукт, без лекарско предписание, съдържащ амброксолов хидрохлорид, който подпомага лечението на остри и обострени хронични заболявания на дихателните пътища, придружени от кашлица експекторация на вискозен секрет, като трахеобронхит, пневмония, хроничен бронхит, астма, бронхиектазии и емфизем. KRKA Солволан втечнява лепкавата течност, отделяна от бронхите и така улеснява отхрачването.

 

Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Да не се използва след срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Да се пази от светлина. Да се съхранява под 25°С.
Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

 

Krka е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на KRKA Солволан при остри хронични заболявания на дихателните пътища х20 таблетки:

 

1 таблетка съдържа 30 мг амброксолов хидрохлорид (ambroxol hydrochloride)
Помощни вещества: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, царевично нишесте, повидон и магнезиев стеарат.

Начин на употреба на KRKA Солволан при остри хронични заболявания на дихателните пътища х20 таблетки:

 

Солволан таблетки е предназначен за лечение навъзрастни и деца над 14-годишна възраст. Обичайната доза на таблетките Солволан при възрастни и деца над 14-годишна възраст е по 1 таблетка три пъти дневно. В случай на продължително лечение (повече от 10 дни), пациентът трябва да приема по 1 таблетка 2 пъти дневно.
Приемайте таблетките след хранене, с течност.

Другите също купуват

Всичко от Krka