Виж
количката

0

KRKA Солволан Сироп за деца и възрастни при остри хронични заболявания на дихателните пътища х100 мл

СОЛВОЛАН СИРОП 15МГ/5МЛ 100МЛ
Код: 007203 
тегло: 0.140 кг
(10 глас/а)
Цена:4.79лв.
Уведоми при наличност

KRKA Solvolan Syrup for Children and Adults представлява сироп за деца и възрастни, съдържащ амброксолов хидрохлорид, който подпомага лечението на остри и обострени хронични заболявания на дихателните пътища, придружени от кашлица експекторация на вискозен секрет, като трахеобронхит, пневмония, хроничен бронхит, астма, бронхиектазии и емфизем. KRKA Солволан Сироп за деца и възрастни е лекарствен продукт, който втечнява лепкавата течност, отделяна от бронхите и така улеснява отхрачването.
  

Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Да не се използва след срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Да се пази от светлина. Да се съхранява под 25°С.
Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

 

 

Krka е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на KRKA Солволан Сироп за деца и възрастни при остри хронични заболявания на дихателните пътища х100 мл:

 

5 ml сироп (една дозировъчна лъжичка) съдържа 15 mg амброксол (под формата на Ambroxol hydrochloride).
 
Помощни вещества: сорбитол, натриев бензоат, глицерол, натриев цикламат, лимонена киселина, малинов аромат, пречистена вода.

Начин на употреба на KRKA Солволан Сироп за деца и възрастни при остри хронични заболявания на дихателните пътища х100 мл:

 

Дозировка
Възрастни и деца над 12 години       3 x 2табл или 3 x 1 лъжичка*
Деца от 5 до 12 години                    2 до 3 x 1 лъжичка
Деца от 2 до 5 години                      3 x 1/2 лъжичка
Деца от1 дo 2 години                       2 x 1/2 лъжичка
 
* При лечение повече от 10 дни
 
Вземайте сиропа или го давайте на детето си след храна. Използвайте дозировъчната лъжичка за измерване на подходящото количество сироп. Една дозировъчна лъжичка съдържа 5 милилитра сироп. Приемайте лекaрството или го давайте на детето си винаги по едно и също време всеки ден.Солволан сироп не се препоръчва при деца под 2 г. возраст, освен по изричнo лекарско предписание.

Другите също купуват

Всичко от Krka

Другите също купуват

Всичко от Krka