Виж
количката

0

Унирекс диспергиращи таблетки 75 мг. x100 таблетки

Код: 001094 
тегло: 0.060 кг
(19 глас/а)
-10%
Цена:4.37лв.
(4.85лв.)
Уведоми при наличност

Unirex представлява лекарствен продукт, който съдържа ацетилсалицилова киселина под формата на диспергиращи се във вода таблетки, който се прилага за предотвратяване на сърдечносъдов риск от инфаркт и инсулт при пациенти с прекарани кардио-васкуларни инциденти, нестабилна стенокардия или инсулт, както и след хирургична интервенция с направен байпас. Всяка диспергираща се във вода таблетка съдържа 75 мг. ацетилсалицилова киселина. Това е най-ниската клинично ефективна доза, свързана с по-нисък риск от странични ефекти и кървене. Диспергиращата се във вода таблетка осигурява бързо действие и представлява фармацевтична формула, която щади стомаха.


Внимание:


Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на сухо и прохладно мяст, далеч от деца и рпяка слънчева светлина.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав на Унирекс диспергиращи таблетки 75 мг. x100 таблетки

 

> Активното вещество е: ацетилсалицилова киселина 75 mg.
> Другите съставки (помощни вещества) са: нишесте, лактоза, натриев захарин, безводна лимонена киселина, калциев карбонат, талк и натриев лаурил сулфат.

Начин на употреба на Унирекс диспергиращи таблетки 75 мг. x100 таблетки


Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар, или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.


Препоръчителната доза при възрастни и деца над 16 години е по 1 таблетка (75 mg) дневно разтворена в чаша вода. За препоръчване е да се приема по време или веднага след хранене.

Употреба при деца и юноши - не бива да се приема от деца под 16 годишна възраст, освен ако не е изрично предписан от лекар.

> Ако сте приели повече от необходимата доза Унирекс 75 mg
> Ако вие или някой друг, случайно или преднамерено приеме повече таблетки наведнъж, или ако се съмнявате, че дете е приело някоя таблетка, трябва да се свържете незабавно с Вашия лекар или с най-близката болница.
> Ако сте пропуснали да приемете
Унирекс 75 mg
> Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата.
> Ако сте забравили да приеме таблетката, вземете я веднага щом се сетите, освен ако не е наближило времето за следващия прием.
> Ако сте спрели приема на
Унирекс 75 mg
> Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Другите също купуват

Всичко от Naturprodukt