Виж
количката

0

Himalaya Арджуна x60 капсули

Himalaya Арджуна за Здраво сърце x60 капсули
Код: 001587 
тегло: 0.080 кг
(28 глас/а)
Цена:8.05лв.
Уведоми при наличност

Himalaya Арджуна е хранителна добавка на принципа на Аюрведа, специално създадена за по-доброто здраве на сърцето, кръвното налягане и сърдечно-съдовата система. Хранителната добавка регулира нивата на артериалното налягане и спомага за намаляване на завизисмостта при високо кръвно и при исхемична болест на сърцето. Продуктът съдейства функциите на черния дроб и регенерацията на чернодробната тъкан. Арджунаа понижава нивата на холестерола, триглицеридите и оксидацията на LDL и спомага за отделянето на холестерол от организма. Капсулите има благоприятно действие върху помпената функция на сърцето и намалява нивото на стрес в организма.
Известно е, че Арджуна е широколистно крайречно дърво в Индия, което може да достигне до 27 метра височина. Дървото също се среща в Мианмар и Шри Ланка. Самият екстракт от Арджуна (Terminalia Арджуна) е бил широко използван в аюрведичната медицина. Кората на дървото е била използвана няколко века за лечение на сърдечно-съдови заболявания. Тя има множество други терапевтични ползи, включително лечение на астма, хипертония и камъни в бъбреците.

 

Внимание


Продуктът е хранителна добавка по рецепта на Аюрведа.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене.

Противопоказания не са известни.
Няма странични ефекти.

Екстракт от Арджунa /Terminalia arjuna/



По 1 капсула 2 пъти дневно след хранене.

Арджуна е хранителна добавка по рецепта на Аюрведа . Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не е заместител на разнообразното хранене.
Противопоказания не са известни.
Няма странични ефекти.

Другите също купуват

Всичко от Himalaya Herbals