Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 15 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Waleda Perineum Масажно масло за перинеум х50 мл

Waleda Perineum Massage Oil / Веледа Масажно Масло за перинеум х50 мл
Код: 247260 
тегло: 0.080 кг
(24 глас/а)
Цена:22.25лв.
Уведоми при наличност

Waleda Perineum Massage Oil представлява  масло за перенеум, което прави кожата на перинеума еластична и гъвкава, за да се разтяга по време на раждане и да намали болката. Перинеумът е областта между вагината и ануса и играе важна роля по време на раждане – тъканите му се разтягат, за да позволят на главата на бебето да излезе навън. Масажирането на перинеума по време на второто и третото тримесечие поддържа областта в състояние, което ще позволи по-лесно разтягане и намаляване на очакваната болка. Регулярният масаж на перинеума помага на бъдещите майки да родят децата си без разкъсвания и допълнителни разрези. Масажното олио за перенеум е уникален продукт, който прави тъканта около перинеума гъвкава и еластична, така  че да бъде в състояние да се разсяга по времето на раздане. Маслото на Веледа съдържа натурални съставки - бадемово масло, житен протеин, комбинация от етерични масла, което го прави безопасно за употреба върху деликатната зона на перинеума.

 

Внимание

 

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и деца.
Да не се използва след изтичане на крайния срок.
Само за външна употреба, избягвайте контакт с очите.

Съставки: бадемово масло, житен протеин, комбинация от етерични масла.

Маслото може да се използва от 34-тата седмица на бременността, като се правят масажи по 3-4 пъти на седмица в продължение на 5-10 минути.

Другите също купуват

Всичко от Weleda

Другите също купуват

Всичко от Weleda