Виж
количката

0

Столче за кола Guardianfix 3 за деца от 9м. до 12г. / Зелен цвят Kiddy

Киди Столче за Кола Guardianfix 3 Зелен 9м-12г
Код: 030354 
тегло: 12.000 кг
(5 глас/а)
Цена:638.99лв.
Уведоми при наличност

Столчето за кола Guardianfix 3 на Kiddy предоставя на децата от 9 месеца до 12 години изключителна сигурност и удобство по време на път. Детският стол кореспондира с най-новите изисквания за сигурност. Усилената странична защита допринася за по-голямата сигурност на детето в автомобила. Новата предпазна възглавница от Kiddy и допълнителната възглавница за повдигане на по-малките деца /от 9 до 11кг/ осигуряват перфектна защита. Столът има допълнителни функции като по-дълбока седяща позиция, коригираща се подпора за краката в пет степени и повишена сигурност, поради по-ергономичната позиция на детето в стола. Guardianfix 3 расте заедно с детето и се адаптира идеално към неговият ръст и тегло. Може да се използва от приблизително 9 месеца/9кг/ до 12 години/36кг/ на детето.
 


Внимание:


Столът издържа до 36кг!

 

 

„Безопасност за децата без компромис“ – това е мотото и приоритета на KIDDY вече повече от 30 години. За да разгледате останалите предложения от Киди, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Характеристики на Столче за кола Guardianfix 3 за деца от 9м. до 12г. / Зелен цвят Kiddy

 

Guardianfix 3 – перфектна сигурност за малки и големи

Група 1,2 и 3 – приблизително от 9 месеца до 12 години, 9-36кг

Guardianfix 3 съответства на изискванията на стандарт ECE-R44/04 и това кореспондира с най-новите изисквания за сигурност. Усилената странична защита допринася за по-голямата сигурност на детето в автомобила. Този стол може да се използва непосредствено след столчето от група 0. Новата предпазна възглавница от Kiddy и допълнителната възглавница за повдигане на по-малките деца /от 9 до 11кг/ осигуряват перфектна защита.

Допълнителните функции като по-дълбока седяща позиция, коригираща се подпора за краката в пет степени осигурява не само комфорт, но и повишена сигурност поради по-ергономичната позиция на детето в стола.

Guardianfix 3 расте заедно с детето и се адаптира идеално към неговият ръст и тегло. Може да се използва от приблизително 9 месеца/9кг/ до 12 години/36кг/ на детето.

Начин на употреба на Столче за кола Guardianfix 3 за деца от 9м. до 12г. / Зелен цвят Kiddy

 

Guardianfix 3 расте заедно с детето и се адаптира идеално към неговият ръст и тегло. Може да се използва от приблизително 9 месеца/9кг/ до 12 години/36кг/ на детето.

Удобен и съответстващ на ръста и теглото на детето – за по-малките деца се използва допълнителната възглавничка за повдигане и предпазната възглавница. За по-големите деца се коригира височината на стола, ширината на стола, както и подпората за краката.Новата противоударна /предпазна/ възглавница – при малките деца областта на главата и шията са много уязвими в случай на инцидент или при внезапно спиране, защото детската глава е с относително по-голямо тегло, отколкото при възрастните хора. По време на инцидент, предпазната възглавница поема последващата енергия и действа като своеобразна въздушна възглавница. Специалната й форма позволява на горната част на тялото да се огъне около възглавницата и намалява опасността от увреждане на шията /в резултат на камшичен удар/.Максимална странична защита – високотехнологичната материя „пчелни кутийки 2“ се използва в чувствителните зони на главата и раменете, за да предпази тези слаби зони в случай на странична защитаKiddy Shock Absorber – столчетата за кола винаги се обезопасяват с 3-точковите колани на автомобила. Тази система е предназначени за възрастните хора. Идеята на този Shock Absorber e да поеме енергията, въздействаща върху 3-точковия колан и да предпази детето в случай на инцидент или внезапно спиране.Правилно закопчаване – индикацията в червено показва дали е правилно поставен коланаK-fix+ накрайници –  благодарение на тях стола може лесно да се фиксира към изофикс системата на автомобила. Новата оптимизирана система на конекторите позволява движение на стола настрани, за да се поеме енергията в случай на страничен удар. Може да се нагласи индивидуално по-голям ъгъл на полягане/ от 90 до 115 градуса/, което осигурява на детето  по-удобна позиция при дълъг път и по време на сън. За автомобили без изофикс система конекторите може лесно да се приберат.