Виж
количката

0

Bref WC Duo Activ Течно тоалетно блокче с ароат на лимон х1 бр

БРЕФ DUO ACTIVE WC КОШНИЧКА ЛИМОН
Код: 012568 
тегло: 0.070 кг
(14 глас/а)
Цена:3.99лв.
Уведоми при наличност

Bref WC Duo-Activ Lemon е течно тоалетно блокче, което комбинира мощни почистващи съставки и траен освежаващ аромат. Благодарение на активните си съставки, Bref WC Duo Activ премахва замърсяванията и ръждата, почиства и освежава тоалетната чиния. Състои се от 2 камери, като първата камера съдържа мощен препарат за почистване на замърсяванията, а втората съдържа препарата, който разгражда котления камък и ръждата.

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохландо място, недостъпно за деца.
При контакт с очите промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути.

При контакт с кожата измийти обилно със сапун и вода.

При продължително дразнене на кожата потърсете лекарска помощ.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Bref / Бреф, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bref WC Duo Activ Течно тоалетно блокче с ароат на лимон х1 бр:

 

>30% anionowe środki powierzchniowo czynne,5-15% niejonowe środki powierzchniowo czynne, kompozycja zapachowa (Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool)

Начин на употреба на Bref WC Duo Activ Течно тоалетно блокче с ароат на лимон х1 бр:

 

Поставете на ръба на тоалетната чиния.

Другите също купуват

Всичко от Bref