Виж
количката

0

Френдли препарат за почистване на детски колички и столчета x650мл

Френдли Препарат Почистване Колички/Столчета 650мл
Код: 029994 
тегло: 0.660 кг
(17 глас/а)
Цена:19.89лв.
Уведоми при наличност

Препаратът за почистване на детски колички и столчета от 650мл. на Friendly Organic е специално разработен продукт на растителна основа, който премахва лесно замърсяванията и миризмите по количката на Вашето дете, столчето за хранене или столчето за кола. Препаратът ефективно почиства прах и упорити петна върху текстил, метал и пластмасови повърхности. Продуктът съдържа лимоново олио, което оставя свеж аромат, не оставя следи и не е нужно отмиване след употреба. Биоразградим и дерматологично тестван, препаратът не е тестван върху животни. Бутилката и капачката са от рециклирани продукти.

 

Внимание:


Да се съхранява на сухо и прохландо място, недостъпно за деца.
Пазете тубата плътно затворена и далече от топлина.
Не използвайте след изтичане на крайния срок.

 

 

Friendly Organic е основана от група специалисти, които имат за цел да предпазят семействата от вредните химикали използвани в повечето почистващи и козметични продукти. За да разгледате останалите предложения от Френдли Органик, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящият за Вас продукт, във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Препарат за почистване на детски колички и столчета x650мл

 

Съдържа лимоново олио, което оставя свеж аромат. Не оставя следи и не е нужно отмиване. Биоразградим и дерматологично тестван!

Бутилката и капачката са от рециклирани продукти. Препаратите не се тестват върху животни!

Начин на употреба на Препарат за почистване на детски колички и столчета x650мл

 


Напрсъкайте повърхността, след което избършете с мека кърпа. Не е нужно отмиване след употреба.

Другите също купуват

Всичко от Friendly Organic