Виж
количката

0

Флудитек 5% Сироп за възрасти при заболявания на дихателните пътища x125 мл

ФЛУДИТЕК СИРОП 5% 125МЛ
Код: 234900 
тегло: 0.060 кг
(15 глас/а)
Цена:7.25лв.
Уведоми при наличност

Fluditec Carbocisteine Syrup за възрастни и деца над 15 години спадащ към групата на "муколитици". Сиропа Флудитек е предназначено за лечение на заболявания на дихателните пътища, съпроводени със затруднено отхрачване, за откашляне на бронхиалната секреция.

 

 

Внимание:

 

Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Преди употреба прочетете внимателно листовката.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Innothera - 100 години отдаденост в грижата за здравето. За да разгледате останалите предложения от Инотера, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Флудитек 5% Сироп за възрасти при заболявания на дихателните пътища x125 мл.

 

> Активното вещество е: карбоцистеин.
> Всяка доза (15 ml) от сиропа съдържа 750 mg карбоцистеин. 
> Другите съставки са глицерол, метил парахидроксибензоат (Е218), захароза, оцветители - сънсет жълто FCF(E110) и патент блу (E131), натриев хидроксид, карамелова есенция, пречистена вода.

Начин на употреба на Флудитек 5% Сироп за възрасти при заболявания на дихателните пътища x125 мл.

 

Приемайте това лекарство перорално (през устата).


> 15 ml от сиропа в дозировъчната чашка съдържат 750 mg карбоцистеин.
> Възрастни и деца над 15 години: 3 пъти дневно по 15 ml в дозировъчната чашка за предпочитане между храненията.
> Препоръчваната продължителност на лечението е 5 дни.
> Деца под 15 години: Флудитек 50 mg/ml не се препоръчва при деца под 15 години. За тях е наличен сироп с по-ниска концентрация на активното вещество, наречен Флудитек 20 mg/ml.

Другите също купуват

Всичко от Innothera