Виж
количката

0

Humer Stop Virus Спрей за нос x15 мл

Код: 030254 
тегло: 0.050 кг
(27 глас/а)
-15%
Цена:10.79лв.
(12.69лв.)
Уведоми при наличност

Humer Stop Virus Nasal Spray предстъавлява спрей за нос, който действа както срещу вирусите, които вече са в носната кухина, така и срещу нахлуването (инвазията) на нови вируси, благодарение на активната бариера, която се получава след многократно приложение. Формулата му комбинира действието на микропокривна технология и кисело pH, като по този начин вирусите се улавят в дихателните пътища и се помага на организма да ги елиминира. Хюмер Стоп Вирус спрей за нос е подходящ за деца, възрастни, бременни жени или кърмачки.

 

Внимание:

Да не се използва при деца под 1 годишна възраст.
Необходимо е повишено внимание от родителите, защото този продукт може да предизвика усещане за парене и затова трябва да се използва с внимание при малки деца.
Да се спазва предписаната доза и да не се прилага повече от 7 дни.
Само за назално приложение.
Измивайте накрайника с гореща вода.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
За максимален ефект, избягвайте да духате носа си 10 минути след прилагането. За да се избегне риска от замърсяване, флаконът трябва да се използва само от един човек.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Humer, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Humer Stop Virus Спрей за нос x15 мл.

 

Полиоли (осигуряват микро-покритие), буферни системи (кисело pH), бензалкониев хлорид (консервант), аромат на мента, вода.

Начин на употреба на Humer Stop Virus Спрей за нос x15 мл.

 

2 до 3 впръсквания във всяка ноздра, 3 до 4 пъти на ден. Трябва да има интервал от минимум 4 часа между впръскванията. Измийте накрайника с гореща вода и го поставете обратно върху бутилката след всяка употреба.