Виж
количката

0

Хюмексгрип при простуда и грип x12 таблетки + 4 капсули

Код: 185059 
тегло: 0.030 кг
(47 глас/а)
-15%
Цена:6.49лв.
(7.63лв.)
Уведоми при наличност

Humexgrip представлява съвременен комбиниран лекарствен продукт за краткотрайно лечение на грипни и простудни състояния, който съчетава дневна и нощна формула. Дневната формула на Хюмекс грип намалява болката, понижава температурата, намалява обема на лигавицата, спира кихането и отпушва носа. А нощната формула има противоалергично действие, предразполагащо към сън. Хюмексгрип позволява на човек да изпълнява обичайните си дневни задължения и същевременно осигурява добра почивка през нощта. Опаковката на продукта е разграничена с различен цвят дневните таблетки и нощните капсули, което елиминира възможността от неправилен или пропуснат прием. Humexgrip е иновативен продукт, който ни държи бодри при грип и настинка. Продукта трябва да бъде приеман в рамките на 4 дни 3 пъти дневно и веднъж преди сън, както и бързо връщане към динамичното си ежедневие.

 

Внимание:

 

Максималният брой за поръчка онлайн от продукта е 4 броя.
Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги прилагайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Спазвайте указанията за употреба.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

За да разгледате останалите предложения от Humex, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Хюмексгрип при простуда и грип x12 таблетки + 4 капсули

 

Състав на таблетката (за през деня):


> За една таблетка от 700 mg Лекарствени вещества - Paracetamol 500.0 mg, Pseudoephedrine hydrochloride 60.0 mg


Помощни вещества: Микрокристална целулоза, прежелатинизирано нишесте, кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат, повидон К 30.


> Състав на капсулата (за през нощта): За една капсула от 527 mg Лекарствени вещества - Paracetamol 500.0 mg, Chlorphenamine maleate 4.0 mg

 

Помощни вещества: Талк, кроскармелоза натрий, натриев лаурил сулфат, колоидален безводен силициев диоксид.


Състав на капсулната обвивка: еритрозин, индиготин, желатин, титаниев диоксид.

Начин на употреба на Хюмексгрип при простуда и грип x12 таблетки + 4 капсули

 

Таблетката или капсулата се приемат през устата, с голяма чаша вода.


Обичайната доза само за възрастни (над 15 години) е:


> 1 дневна таблетка (бяла) - сутрин, след това, ако е необходимо: 1 - на обед и 1 вечер по време на хранене.
> 1 нощна капсула (синьо и бяло) - преди лягане, като се спазва интервал от най-малко 4 часа между два приема.

Да не се надхвърля максималната доза от 3 дневни таблетки и 1 нощна капсула за 24 чaca. Ако смятате, че ефектите от лекарството са прекалено силни или слаби, консултирайте с Вашия лекар или фармацевт.