Виж
количката

0

Bayer Аспирин Ултра при простуда и грип 500 мг х20 таблетки

Код: 031957 
тегло: 0.035 кг
(17 глас/а)
-15%
Цена:6.33лв.
(7.45лв.)
Уведоми при наличност

Bayer Aspitin Ultra принадлежи към клас лекарства, съдържащи ацетилсалицилова киселина, която облекчава болката и понижава температурата. Благодарение на своята микроактивна технология, Аспирин Ултра осигурява два пъти по-бързо облекчение на болката в сравнение с класическата таблетка Аспирин. Аспирин Ултра е аналгетично и антипиретично лекарство, поради което спада към групата на противовъзпалителните лекарствени продукти. Той е с доказани резултати за облекчение на симптомите при главоболие, зъбобол, болки в гърлото, менструални болки, болки в мускулите и ставите, болки в гърба, лека артритна болка. При простуда или грип за симптоматично лечение на болка и повишена телесна температура. Осигурява бързо облекчаване на болката, което се дължи на бързо разтваряне и бързо усвояване на ацетилсалицилова киселина.


Внимание:

 

Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте под 25°С.
Да не се замразява. Да се пази от светлина.
Не използвайте този продукт след изтичане срока на годност, обозначен върху опаковката.

Съобщете на Вашия лекар или фармацевт, ако забележите промяна във вида на Кларитин..
 


Bayer е немска международна компания с богат опит в областта на здравеопазването, земеделието и високотехнологичните полимерни материали. Като иновативна компания, Байер задава тенденциите в области с интензивна научно-изследователска дейност. Чрез продуктите и услугите, които предлага, Байер има за цел да донесе ползи на хората и да подобри качеството им на живот. За да разгледате останалите предложения от Байер, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига, както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки, след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Bayer Аспирин Ултра при простуда и грип 500 мг х20 таблетки:

 

- Активното вещество е: ацетилсалицилова киселина (acetylsalicylic acid). Една обвита таблетка съдържа 500 mg ацетилсалицилова киселина.
- Другите съставки са: колоиден безводен силициев диоксид, безводен натриев карбонат, карнаубски восък, хипромелоза, цинков стеарат.

Начин на употреба на Bayer Аспирин Ултра при простуда и грип 500 мг х20 таблетки:

 

Възрастни: 1 - 2 таблетки като еднократна доза, която при необходимост може да се повтаря на интервали от 4-8 часа. Максималната дневна доза от 4 g не бива да се надвишава.

За перорално приложение.
Вземете таблетката с една чаша вода, за предпочитане веднага след хранене.
Делителната черта е само за улесняване на счупването, ако Ви е трудно да погълнете цялата таблетка.

Другите също купуват

Всичко от Аспирин