Виж
количката

0

Фервекс Прахчета за деца при простуда и грип с вкус на малина х8 бр

Код: 002043 
тегло: 0.050 кг
(16 глас/а)
-15%
Цена:6.76лв.
(7.95лв.)
Уведоми при наличност

Fervex Children Sugar Free представлява лекарствен продукт, без лекарско предписание, за перорално приложение, съдържащ парацетамол, фенирамин малеат и аскорбинова киселина, който облекчава състояния на простуда, алергичен ринит, ринофарингит и грипоподобни състояния при  деца между 6 и 15 години. Фервекс Прахчета за деца е комбинация от аналгетик, антипиретик и антиалергично средство, което се бори с високата температура, хремата и запушения нос. Fervex Children е без захар.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.За да разгледате останалите предложения от Bristol-Myers Squibb, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Фервекс Прахчета за деца при простуда и грип с вкус на малина х8 бр:

 

Парацетамол (Paracetamol) 0.280 g Фенирамин малеат (Phemramine maleate) 0.010 g
Витамин С (Ascorbic acid) 0.100 g
Помощни вещества: захароза, рибофлавин фосфат (натриева сол), безводен магнезиев нитрат, аспартам, аромат на банан-карамел s.q. за едно саше

Начин на употреба на Фервекс Прахчета за деца при простуда и грип с вкус на малина х8 бр:

 

■ деца от 6 до 10 години: 1 саше 2 пъти за 24 часа
■ деца от 10 до 12 години: 1 саше 3 пъти за 24 часа
■ деца от 12 до 15 години: 1 саше 4 пъти за 24 часа
 
МЕТОД И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Необходим е интервал от поне 4 часа между приложенията. Сашетата трябва да се приемат с достатъчно количество гореща или студена вода. Перорално приложение.
 
• ЧЕСТОТА НА ЛЕЧЕНИЕТО
В случаи на остра бъбречна недостатъчност (креатининов клирънс < 10 ml/mm) интервалът между две дози трябва да бъде поне 8 часа. Максималната доза парацетамол е 80 mg/kg/ден при деца с тегло под 37 kg и 3 g на ден при деца с тегло от 3 8 до 50 kg.
Всяко саше съдържа 2.4 g захар.

Другите също купуват

Всичко от Фервекс