Виж
количката

0

Боботик форте перорални капки при колики, подуване и газове x30 мл

Боботик форте сол 30мл
Код: 106530 
тегло: 0.060 кг
(23 глас/а)
Цена:9.29лв.
Уведоми при наличност

Bobotic Forte специално медицинско изделие със страхотен плодов вкус на малина, което ефикасно облекчава симптоми на колики, колики, подуване и газове, оригване и тежест в стомаха. Боботик Форте е предназначен за употреба при кърмачета над 28-дневна възраст и деца до 12-годишна възраст. Продукта може да се използва като помощно средство при подготовка на кърмачета над 28-дневна възраст за диагностични изследвания на коремната кухина като рентгенография, ултразвук, гастроскопия и дуоденоскопия. Продукта съдържа симетикон с най-висока концентрация (135 мг/мл). Това го прави изключително удобен за дозиране – само 3 капки на хранене. Боботик Форте може да се прилага и чрез директно накапване на гърдата при кърмене на бебето.


Внимание:

 

Да не се съхранява при температура над 25°C.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Не използвайте Боботик Форте след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка.
Отворената опаковка трябва да бъде използвана в рамките на 3 месеца.


 

За да разгледате останалите предложения от Polpharma, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Боботик форте перорални капки при колики, подуване и газове x30 мл.

 

1 мл. от течността съдържа 135 мг. симетикон.

3 капки съдържат 20 мг. симетикон.

 

> Помощни вещества: Натриев бензоат (E 211), лимонена киселина, монохидрат (E 330), захарин натрий (E 954), ксантанова гума, малинов аромат, пречистена вода.

Начин на употреба на Боботик форте перорални капки при колики, подуване и газове x30 мл.

 

Разкалтете добре бутилакта преди употреба до получаването на хомогенна течност. Бутилката е снабдена с капкомер, който трябва да се използва за пресмятане на препоръчаното количество капки, които трябва да дадете на бебето през устата, посредством лъжичката, прикрепена към опаковката или да ги накапете на биберона, преди да го дадете на детето. Измереното количество течност може да се смеси с малко количество преварена и охладена вода, храна (мляко) или друга, негазирана течност.

 

Препоръчителната доза е:

 

> Кърмачета (по-големи от 28 дни) и деца до 2 години - 3 капки (20 mg симетикон) преди, по време на или след всяко ядене. Не използвайте повече от 18 капки дневно (120 mg симетикон).

> Деца от 2 до 12 години - 6 капки (40 mg симетикон) преди, по време на или след всяко ядене. Не използвайте повече от 36 капки дневно (240 mg симетикон).

Приложеното количество може да се променя съгласно показанията на лекар.

 

В случай на подготовка за диагностични тестове: следните дози трябва да се приемат в деня преди провеждането на теста:

 

> Кърмачета по-големи от 28 дни и деца до 2 години - 3 капки (20 mg симетикон) 2 пъти дневно Деца от 2 до 12 години - 6 капки (40 mg симетикон) 2 пъти дневно.

 

> Сутринта в деня преди теста трябва да се приемат следните дози след гладуване от вечерта: Кърмачета по-големи от 28 дни и деца до 2 години – 3 капки (20 mg симетикон). Деца от 2 до 12 години – 6 капки (40 mg симетикон).

 

Продължителността на употребата на Боботик Форте зависи от персистирането на симптомите. Това медицинско изделие може да бъде използвано в продължение на 4 седмици без консултация с лекар. Ако е необходимо, след консултация с лекар, Боботик Форте може да бъде използван и за по-дълъг период. Ако сте приели повече от необходимата доза Bobotic Forte. Не използвайте доза, по-висока от препоръчаната. Не са известни случаи на предозиране със симетикон или интоксикация. Ако сте пропуснали да приемете Боботик Форте. Пропусната доза от продукта няма значителен ефект върху курса на лечение. Продължете лечението при същия режим на дозиране. Не използвайте двойна доза, за да наваксате пропуснатата. 
 

Другите също купуват

Всичко от Polpharma

Другите също купуват

Всичко от Polpharma