Виж
количката

0

Floragyn Eva Qu Suppositories / Флоражин Ева Кю при запек х6 супозитории - So.Se. Pharm

Floragyn Eva Qu Suppositories / Флоражин Ева Кю при запек х6 супозитории - So.Se. Pharm
Код: 239884 
тегло: 0.040 кг
(6 глас/а)
Цена:7.95лв.
Уведоми при наличност

Описание на Floragyn Eva Qu Suppositories / Флоражин Ева Кю при запек х6 супозитории - So.Se. Pharm


Floragyn Eva Qu Suppositories представлява напълно естетвен слабителен продукт под формата на супозитории (свещички) за ректално приложение, които бързо и ефективно се справят със запека чрез стимулиране на нормалния физиологичен процес на дефекация. Флоражин Ева Кю подпомага изчистването на организма от натрупаното чревно съдържимо и подпомага възвръщането на нормалното и редовно изхождане. Флоражин Ева Кю действ локално и физиологично, като подпомага освобождаването на задържаните фекалии в организма, възвръщайки комфорта и лекотата. При поставяне в ректума, супозиторията Ева Кю се разтапя в рамките на 3-4 минути, като оказва отлично въздействие чрез притискане и масажиране стените на ректума от стотици съвсем малки мехурчета. Стопената супозитория размеква сбитите фекалии. Благодарение на стимулиращия ефект на мехурчетата, Флоражин Ева Кю предизвиква отделянето на фекалии и бързо и задоволително изхождане. При повторна употреба, действието на супозиториите Eva Qu подпомага оздравителния ефект върху механизма "ленивост" на дефекацията. Флоражин Ева Кю действа само локално и физиологично и не съдържа слабителни средства, които могат да се абсорбират от организма и да предизвикат странични ефекти върху функцията на гастроинтестиналния тракт. Използването на супозиториите EVA/qu се препоръчва винаги, когато се прецени, че честотата на дефекация е случайно или системно забавена. Ефективното и деликатно локално физиологично въздействие, без ингредиенти, които могат да бъдат абсорбирани от организма, правят супозиториите Eva Qu особено подходящи при бременност, през период на кърмене, при конвалесценция, при напреднала възраст и при труднопридвижващи се или приковани на легло пациенти. Прилагането на супозиториите Eva Qu е от полза при подготовка за ректални изследвания (преди хирургически, гастро-интестинални, урологични изследвания и т.н.) и прокто-ректоскопия. Eva Qu са необходими при пътуване, когато известна задръжка трябва да бъде отстранена с бързодействащо и ефективно освобождаващо средство.


Внимание:


Спазвайте указанията за употреба.
Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се наблюдават нежелани рекации или странични ефекти при правилна употреба.
Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Продуктът е предназначен за възрастни и деца над 14 години.
Продуктът не трябва да се прилага при кървящи хемороиди и локални лезии.
При всеки случай на лечение се използва 1 супозитория.

Чувството за непълно изхождане или слаба временна болезненост не трябва да предизвиква безпокойство.
Пазете от деца.
Преди и след употреба измийте старателно ръцете си.
Съхранявайте продукта в неповредена опаковка.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав на Floragyn Eva Qu Suppositories / Флоражин Ева Кю при запек х6 супозитории - So.Se. Pharm

 

Натриев бикарбонат и калиев битартрат, суспендирани в полиетиленгликол, разтворим във вода.

Начин на употреба на Floragyn Eva Qu Suppositories / Флоражин Ева Кю при запек х6 супозитории - So.Se. Pharm


Една супозитория се изкарва от предварително оформената и запоена опаковка, намокря се с вода, вкарва се в ректума (в обратна посока) и се натиска до пълно проникване.
Супозиторията започва да се стапя веднага, като предизвиква желание за дефекация. Важно е да се остави да подейства напълно!
В действителност, дори когато чувството за изхождане води до незабавно действие, се препоръчва да се изчака няколко минути след поставянето. През краткия период на изчакване се препоръчват движения.

Другите също купуват

Всичко от MLD Trading