Виж
количката

0

Фарматекс Вагинални таблетки против забременяване x12 броя

ФАРМАТЕКС ТБ ВАГ 12БР
Код: 003168 
тегло: 0.020 кг
(28 глас/а)
Цена:8.59лв.
Уведоми при наличност

Pharmatex представлява лекарствен продукт, които се използва като локално противозачатъчно средство. Този метод значително намалява възможността за забременяване, без напълно да я подтиска, ето защо неговата ефективност зависи от строгото спазване на правилата за употреба. Фарматекс вагинални таблетки може да се използва от всяка жена в детеродна възраст, особено подходящ е за жени, на които временно или постоянно е противопоказано приемането на противозачатъчни таблетки или вътрематочни предпазни средства: спирали, диафрагми и др. Фарматекс вагинални таблетки може да се използва и след раждане, при кърмене, след аборт или в периода около менопаузата, когато се налага случайно възникващ бърз противозачатъчен ефект, по време на предпазване с противозачатъчни таблетки, когато е пропусната дозата за деня или има забавяне на приема на таблетка навреме. В този случай Фарматекс вагинални таблетки трябва да се използва за останалите дни от цикъла.като помощно средство при употребата на вътрематочни локални противозачатъчни средства (спирала), особено ако са приемани редовно нестероидни противовъзпалителни лекарствени продукти.

 

Внимание:

 

Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Преди употреба прочетете внимателно листовката.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

 

 

Innothera - 100 години отдаденост в грижата за здравето. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Фарматекс Вагинални таблетки против забременяване x10 броя

 

Активното вещеставо е бензалкониев хлорид. Всяка вагинална таблетка съдържа 20 mg бензалкониев хлорид.

 

Другите съставки са: натриев бикарбонат, безводна лимонена киселина, колоиден силициев диоксид хидратиран, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, лактоза, макрогол 6000.

Начин на употреба на Фарматекс Вагинални таблетки против забременяване x12 броя

 

За системна (редовна) употреба преди полов акт, независимо от периода на цикъла. Навлажнена, таблетката се поставя  дълбоко във  влагалището в легнало положение. Тази процедура  е по-успешна и по-лесна когато се извършва в легнало положение 10 минути преди акта. Изчаква се таблетката напълно да се разтвори, за да се освободи активното вещество (8-10мин).

 

При повече от един полов акт се прилага отново една таблетка, преди всеки полов акт. Непосредствено след акта е възможно само външно измиване с чиста вода, без сапун. Изчаква се най-малко два часа, за да се направи вагинална промивка и  да се отстрани продукта, но пак само с чиста вода.

Другите също купуват

Всичко от Innothera