Виж
количката

0

Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя
Код: 006956 
тегло: 0.050 кг
(39 глас/а)
Цена:5.59лв.
Уведоми при наличност

Scholl Corn Removal Pads представляват кръгли възглавнички, които премахват мазолите и кожните втвърдявания, образувани е зоната на петите и ходилата и облекчават ефективно болката и натиска, като едновременно с доставят чувство на комфорт. Възглавничките от специалиста в грижата за краката Шол действат локално върху кожните втвърдявания и имат моментален облекчаващ болката ефект. Всяка лепенка се състои от лечебен диск и мека възглавничка, която предпазва околната кожа от раздразнение. След употребата на лепенките мазолите са премахнати, а болката е облекчена. Продуктът е дерматологично тестван.

 

Внимание

Само за външна употреба.
Не използвайте върху здрава кожа или в случай, че мазолът или околната кожа са възпалени и напукани.Scholl - марка с дългододишни традиции и опит, насочени към цялостната грижа за краката. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Съдържание на Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

 

4 лечебни диска и 4 възглавнички 

Активна съставка: салицилова киселина 40%. Дисковете за лечение съдържат още: лепило, поливинил алкил етер, титаниев диоксид, течен парафин, тиофенол антиоксидант, желатинов оксид. Лепилото е тествано дерматологично.

Начин на употреба на Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

 

Краката трябва да са чисти и сухи. Изберете подходящ по размер диск и го отлепете от предпазната хартия. Поставете диска върху центъра на кожното втвърдяване със залепващата част към кожата. Покрийте със защитната възглавничка. Повтаряйте процедурата всеки ден, докато втвърдяването се размекне и може да бъде лесно премахнато. В случай че мазолите и кожните втвърдявания се появяват често, потърсете медицинска помощ, за да установите причините.

Другите също купуват

Всичко от Scholl