Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя
Код: 006956 
тегло: 0.050 кг
(47 глас/а)
Цена:5.59лв.
Уведоми при наличност

Scholl Corn Removal Pads представляват кръгли възглавнички, които премахват мазолите и кожните втвърдявания, образувани е зоната на петите и ходилата и облекчават ефективно болката и натиска, като едновременно с доставят чувство на комфорт. Възглавничките от специалиста в грижата за краката Шол действат локално върху кожните втвърдявания и имат моментален облекчаващ болката ефект. Всяка лепенка се състои от лечебен диск и мека възглавничка, която предпазва околната кожа от раздразнение. След употребата на лепенките мазолите са премахнати, а болката е облекчена. Продуктът е дерматологично тестван.

 

Внимание

Само за външна употреба.
Не използвайте върху здрава кожа или в случай, че мазолът или околната кожа са възпалени и напукани.

Съдържание на Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

 

4 лечебни диска и 4 възглавнички 

Активна съставка: салицилова киселина 40%. Дисковете за лечение съдържат още: лепило, поливинил алкил етер, титаниев диоксид, течен парафин, тиофенол антиоксидант, желатинов оксид. Лепилото е тествано дерматологично.

Начин на употреба на Scholl Възглавнички за премахване на мазоли и кожни втвърдявания х4 броя

 

Краката трябва да са чисти и сухи. Изберете подходящ по размер диск и го отлепете от предпазната хартия. Поставете диска върху центъра на кожното втвърдяване със залепващата част към кожата. Покрийте със защитната възглавничка. Повтаряйте процедурата всеки ден, докато втвърдяването се размекне и може да бъде лесно премахнато. В случай че мазолите и кожните втвърдявания се появяват често, потърсете медицинска помощ, за да установите причините.

Другите също купуват

Всичко от Scholl