Виж
количката

0

Септолете Тотал Таблетки за Смучене x16 броя

СЕПТОЛЕТЕ ТОТАЛ ТБ 16БР
Код: 029232 
тегло: 0.020 кг
(14 глас/а)
Цена:6.75лв.
Уведоми при наличност

Таблетките за смучене Септолете Тотал са лекарство без лекарско предписание, с противовъзпалително, обезболяващо и антисептично действие за локално перорално приложение. Септолете Тотал дезинфекцира устата и гърлото и намалява признаците на възпаление на гърлото като болка, зачервяване, оток, парене и увредена функция.


Внимание:


Преди употреба прочетете внимателно
листовката!
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте далеч от деца, на сухо и прохладно място.

 

 

Krka е една от водещите генерични фармацевтични компании в света с адрес на управление в Словения. За да разгледате останалите предложения от Крка, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт във всяка аптека Ремедиум на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Септолете Тотал Таблетки за Смучене x16 броя

 

Активните вещества са бензидаминов хидрохлорид и цетилпиридиниев хлорид. Всяка таблетка съдържа 3 mg бензидаминов хидрохлорид и 1 mg цетилпиридиниев хлорид.
Другите съставки са: евкалиптово масло, левоментол, безводна лимонена киселина, (E330), сукралоза (E955), изомалц (E953), брилянтно синьо FCF (E133).

Начин на употреба на Септолете Тотал Таблетки за Смучене x16 броя

 

Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в тази листовка или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурени в нещо, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

Възрастни:
Препоръчителната доза е 3−4 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.

Деца над 12 годишна възраст:
Препоръчителната доза е 3−4 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.

Деца от 6 до 12 годишна възраст:
Препоръчителната доза е 3 таблетки за смучене на ден. Таблетката за смучене трябва да се разтваря бавно в устата всеки 3 до 6 часа.

Деца, по-малки от 6 годишна възраст: Септолете тотал не трябва да се използва от деца под 6 годишна възраст.

Да не се превишава дозата. Не приемайте Септолете тотал непосредствено преди или по време на хранене. Да не се яде или пие в продължение най-малко на един час след приема на лекарството. За оптимален ефект, не се препоръчва да използвате продукти, непосредствено преди или след почистване на зъбите. 

Другите също купуват

Всичко от Krka