Виж
количката

0

Мукоплант сироп за кашлица от теснолист живовлек x100 мл

Код: 004723 
тегло: 0.300 кг
(48 глас/а)
-15%
Цена:6.39лв.
(7.52лв.)
Уведоми при наличност

Mucoplant Cough Syrup from Ribwort Plantain представлява сироп за кашлица, съдържащ течен екстракт от листа със стрък Теснолист живовлек (Plantago lanceolata L.), който ефикасно облекчава острото възпаление на дихателните пътища, придружено с кашлица. Ефективността на Mucoplant Сироп за кашлица от теснолист живовлек се дължи на синергичното действие на различни активни съставки, много от които са в малка концентрация. Това осигурява комплексен механизъм на действие при остра кашлица, много добра поносимост и отличен профил на безопасност.Оказва противовъзпалителен, антибактериален и имуномодулиращ ефект.


Внимание:


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

 Dr. Theiss е известен немски производител на природни лекарства и козметика. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Мукоплант сироп за кашлица от теснолист живовлек x100 мл.

 

> Лекарствено вещество: Plantaginis lanceolatae folium cum herba extractum fluidum (1:1) 5 g (Течен екстракт от стръкове на теснолист жиловлек). 
> Помощни вещества: ментово масло, сироп от захарно цвекло, сироп от инвертна захар, мед, калиев сорбат, вода.

Начин на употреба на Мукоплант сироп за кашлица от теснолист живовлек x100 мл.

 

> Възрастни: на всеки 2-3 часа по 1 супена лъжица (15 ml).
> Деца в училищна възраст: на всеки 2-3 часа по 1 чаена лъжичка (5 ml).
> Деца от 2 до 6 години: на всеки 2-3 часа по 1/2 чаена лъжичка (2.5 ml).

Другите също купуват

Всичко от Dr. Theiss

Другите също купуват

Всичко от Dr. Theiss