Виж
количката

0

Исла Медик Хидро+ при дискомфорт в гърлото и устната кухина x20 таблетки

Код: 027300 
тегло: 0.059 кг
(30 глас/а)
-15%
Цена:9.90лв.
(11.65лв.)
Уведоми при наличност

Isla Medic Hydro+ представлява пастили с вкус на череша и специална тройна формула, която има благоприятно действие при дискомфорт в гърлото и дрезгав и пресипнал глас. Исла Медик Хидро+ съдържа хидрогел комплекс, състоящ се от карбомер и ксантова гума, плюс хиалуронова киселина. Способността на полизахаридите в ксантовата гума да се свързват с вода и набъбващите свойства на желиращият агент карбомер, позволяват образуването на защитен филм върху раздразнената лигавица на гърлото. Хиалуроновата киселина която се съдържа в пастилите притежава физическото свойство да образува овлажняващ филм по повърхността на лигавицата. Сухият екстракт от исландски лишей,който устоява на суровия климат, съдържа повече от 80% муцини. При смучене на пастилите този концентриран екстракт бавно се разтваря и покрива лигавицата на устната кухина и гърлото като балсам, където оказва благоприятно действие. В следствие на което типичните симптоми свързани с настинка, като възпалено и пресъхнало гърло и дрезгав глас са премахнати.


Внимание:

 

В много редки случай са възможни алегични реакции, поради съдържанието на сорбитол и малтитол.
Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения.
Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Не използвайте след изтичане срока на годност.

Състав на Исла Медик Хидро+ при дискомфорт в гърлото и устната кухина x20 таблетки


> Воден екстракт от исландски лишей (0,4-0,8:1), Карбомер, Ксантанова гума, Натриев хиалуронат (хиалуронова киселина), Левоментол.
> Други съставки: Акация, Сорбитол, Малтитол, Ацесулфам калий.

Начин на употреба на Исла Медик Хидро+ при дискомфорт в гърлото и устната кухина x20 таблетки

 

> Възрастни и деца над 6 години - до 6 пастила дневно.

>Възможно е при прием на голямо количество Исла медик хидро+ череша да има лаксативен(разхлабващ) ефект и/или да предизвика стомашни проблеми.

Другите също купуват

Всичко от Engelhard Arzneimittel