Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Доставка

Важно! Във връзка с извънредното положение в страната, всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 12 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане с "кредитна/дебитна карта". Екипът ни работи усилено, за да може да изпрати всички поръчки възможно най-скоро. В случай, че желаете да се свържете с нас, моля, използвайте формата за контакт "Свържи се с нас" или изпратете запитването си на email: [email protected] Моля, да ни извините за причиненото неудобство. Моля, имайте предвид и че срокът на доставка може да бъде удължен по всяко време.

Сума на поръчка Тегло Цена с ДДС за доставка
над 60 лв. до 1 кг. Безплатна
над 100 лв. до 2 кг. Безплатна
над 180 лв. до 5 кг. Безплатна
под 60 лв. до 1 кг. 3.60 лв.
под 100 лв. над 1 кг. до 2 кг. 6.00 лв.
под 180 лв. над 2 кг. до 5 кг. 7.00 лв.
  над 5 кг. до 10 кг. 11.00 лв.
  над 10 кг. до 20 кг. 13.00 лв.
  над 20кг. до 30кг.. 17.00 лв.


Всички поръчки се обработват до 12 работни дни, след което се доставят според графика на куриерска фирма Speedy за доставка на територията на Република България.

Поръчките до офис на Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Remedium.bg за забавянето чрез обаждане по телефона, SMS или имейл. Remedium.bg не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Работно време на онлайн аптека Remedium.bg:

Делнични дни (с изключение на национални празници): 08:00-16:00 часа


За връзка с нас:

• Използвайте формата за контакт: тук
• Email - [email protected]
• Телефон: 02 / 980 02 30


Remedium.bg частично субсидира всички доставки с куриерска фирма Speedy.