Затвори
Важно! Всички поръчки са с удължен срок на обработка - до 14 работни дни. Поръчки могат да се правят единствено с метод на плащане "с кредитна/дебитна карта". Повече информация тукРазбрах

Виж
количката

0

Триактал за детоксикация и имунитет х30 капсули

Код: 106450 
тегло: 0.050 кг
(110 глас/а)
-15%
Цена:59.66лв.
(70.19лв.)
Уведоми при наличност


Triactal представлява специално създадена хранителна добавка с тройно действие, съдържаща мощен комплекс от прецизно подбрани билкови екстракти, която допринася за цялостната детоксикация на тялото, повишава имунитета, подобрява общото здравословно състояние и подпомага организма в борбата с туморните образувания. Триактал е естествен продукт, който пречиства тялото от токсини, тежки метали и метаболитни продукти, както и вируси, бактерии, гъбички, патогенни микроорганизми и паразити, проникнали дълбоко в организма. Триактал е перфектно средсство за профилактика на многожество проблеми, свързани с черния дроб и бъбреците. Триактал благоприятства организма в борбата с туморните образувания и подпомага организма след химиотерапия. Триактал подобрява храносмилането и дейността на отделителната система, ефективен е при проблеми с костите и ставите и повлиява благоприятно при болка от различен произход. Триактал подкрепя кръвоносната система и лимфната система и подпомага дейността на всички клетки и тъкани в организма. Триактал действа имуностимулиращо, антиоксидантно, антисептично и общо тонизиращо. Формулата на Триактал е съставена от синергична комбинация от сухи екстракти от сладък пелин, карамфил и орех, които подпомагат организма по специфичен начин. Сухият екстракт от билката Сладък Пелин атакува микроорганизмите, които нарушават обмяната на вещества в организма и ги унищожава. Благодарение на горчивината, пелинът подпомага правилното функциониране на организма и повишава тонуса и жизнеността. Сухият екстракт от цветовете на Карамфил доставят силна антиоксидантна защита на клетките срещу разрушителното влияние на свободните радикали. Благодарение на силно изразеното си антисептично действие, карамфилът обеззаразява организма и го защитава от развитието на инфекции. Сухият екстракт от зелената обвивка на орех е едно от най-мощните натурални средства в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Зелената обвивка на ореха повишава имунитета, пречиства организма от натрупани токсини и запълва липсите на ценни витамини и микроелементи.


Внимание:


Продуктът е хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина на температура до 25 градуса по Целзий.
Продуктът не трябва да се използва от бременни и кърмещи жени.
Не използвайте продукта след изтичане срока на годност.Всяка твърда желатинова капсула съдържа 408 мг комбинация от сухи екстракти от билката сладък пелин, цвят от карамфил и от зелената обвивка на плода на орех (Artemisia annua L, Clove, Walnut).

Капсулите се приемат след хранене.
Препоръчвана доза за дневен прием: По 1 капсула дневно приета с достатъчно количество вода, след хранене.

Другите също купуват

Всичко от Biotica

Другите също купуват

Всичко от Biotica