Виж
количката

0

Как да се въоръжим с имунитет за отпуската и да не попадаме в капана на вирусните инфекции


Дата: 25 Май 2017

Наближава любимият отпускарски сезон. Но заминавайки на дългоочакваната морска почивка, трябва да сме наясно, че никога не е изключено някой вирус да ни изненада в най-неподходящото време. Това дори е една от запазените марки на семействата с малки деца. Ето двата най-чести сценария, с които се сблъскваме:
 

Класика в жанра 1 – в разгара на ваканцията вие или детето хващате стомашно-чревен вирус (никак не е трудно да се сдобиете с него на морето). Не стига, че не можете да излезете от тоалетната (нещо, което със сигурност можехте да правите, ако си бяхте останали и вкъщи), а и съществува реална опасност от дехидратация. Особено застрашени от обезводняване са децата. Край на приятното изкарване на почивката!

 

Класика в жанра 2 – разхлаждате се във водата, а след това полагате мокро тяло на сухата хавлия, чакайки ветрецът да изсуши мократа коса и мокрия бански. Или намирате жадувания хлад под климатика. А на другата сутрин се събуждате с температура, хрема, възпалено гърло. Край на приятното изкарване на почивката!
 


Заслужава ли си да чакате цяла година почивката на морето, за да отидете най-накрая там и някой член на семейството да се разболее?!? Можете да си спестите тези неприятни моменти, като предварително положите грижи за укрепване на имунната система. Можете да го направите лесно с профилактичната имуностимулираща програма на Немския хомеопатичен съюз (DHU). Тя е подходяща за цялото семейство и включва Инфлуцид и Шуслерови соли №3, №6 и №7.

 

Инфлуцид е хомеопатично лекарство за профилактика и лечение на настинка и грип. Клинични изследвания сочат, че приемът на 3х1 табл. дневно в продължение на месец дава профилактичен ефект срещу настинка и грип за 3 месеца. Лекарството има доказано защитно действие срещу широка серия вирусни щамове – грипни вируси, херпес тип I и II, аденовируси.

 

Имуностимулиращата програма с Шуслерови соли включва: 

Сол №3 железен фосфат – по 3 табл. сутрин. Тя повишава активността на клетките на имунната система и организмът по-бързо и ефективно се справя с атаките на вирусите.

Сол №6 калиев сулфат  - по 3 табл. на обяд. Тази сол стимулира функцията на черния дроб, подпомага детоксикацията на клетките и много от компонентите на имунната система.

Сол №7 магнезиев фосфат - по 3 табл. вечер. Премахва напрежението, помага за преодоляването на ежедневния стрес, който понижава имунитета.

 

Приемайте солите в продължение на поне 1 месец.

 

Можете да поръчате Инфлуцид ТУК, а комбинацията от Шуслерови соли за имунитет – ТУК

 

А ако искате да спечелите атрактивни летни награди, включете се в играта на аптеки Ремедиум и Немския хомеопатичен съюз ТУК.