Виж
количката

0

Diabecan / Диабекан за Диабетици 200мг x30 капсули - Fortex

Код: 185648 
тегло: 0.070 кг
(3 глас/а)
-15%
Цена:9.09лв.
(10.69лв.)
Уведоми при наличност

Описание на Diabecan / Диабекан за Диабетици 200мг x30 капсули - Fortex

 

Диабекан е изключителна полезна хранителна добавка за диабетици, предназначена за поддържане на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и съответно на нормални нива на кръвната захар. Продуктът, съдържащ концентриран екстракт от канела/Cinnamomum zeylanicum/, хром и магнезий, стимулира инсулиновите рецептори и повишава способността на клетките да оползотворяват глюкозата. Диабекан съдейства за нормалния метаболизъм на макро-хранителните вещества, намалява чувството на отпадналост и умора и контролира здравословните нива на триглицеридите, холестерола и кръвната захар. Канелата в Диабекан е известна с изключителните си свойства - от зарастване на рани до лечение на простуди. Капсулите не дразнят стомаха, поради спецификата на използвания воден екстракт от цейлонска канела. Изследвания върху животни и хора показват, че екстрактът от канела стимулира инсулиновите рецептори и инхибира ензимите, които ги потискат, като по този начин значително повишава способността на клетките да оползотворяват глюкозата. В проучванията е наблюдавано и понижение на нивата на холестерола и триглицеридите. Това се дължи на факта, че екстрактът от канела има силен антиоксидантен ефект, който до голяма степен понижава степента на натрупванията по артериалната стена. Хромът засилва анаболния ефект на инсулина, свързвайки се с фосфорните молекули в инсулиновите рецептори, и по този начин ускорява инфузията на глюкозата в клетката до 100 пъти по-бързо. С възрастта запасите от хром в организма намаляват, като в същото време съвременните хранителни режими са бедни на този микроелемент. Магнезият в Диабекан спомага за образуването, секрецията и движението на инсулина. Загубата на магнезий с урината (поради полиурията) при диабетици е по-голяма и по тази причина е нужно допълнителното му доставяне. Продуктът може да се използва съвместно с друхи медикаменти, но е нужно да се следят нивата на кръвната захар. Продължителната употреба може да направи възможно намаляването на дозите на лекарствената терапия, но това трябва да бъде преценено само от лекар. Диабекан може да се приема продължително време. Особено подходящ е за прием при диабет тип 2. 


Внимание


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Прподуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Бременните и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар преди употреба.
Може да се прилага съвместно със стандартните медикаменти за диабет.


 

 

Fortex е изцяло български производител на хранителни добавки и здравна козметика, фокусиран върху зддравето на хората. За да разгледате останалите предложения от Фортекс, моля кликнете тук. В случай, че се колебаете кой е най-подходящия за Вас продукт на Ваше разположение е опитен магистър-фармацевт, който може да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор. Мнения и отзиви за продуктите можете да намерите в секциите за коментари на продуктовата страница, където потребителите споделят своите впечатления. Remedium.bg насърчава всички клиенти да споделят своите мнения за продуктите чрез опцията "Оцени продукта” в секцията "Коментари и оценки”, защото това помага на нашите потребители да се запознаят с различните гледни точки. Онлайн аптека Remedium.bg предлага на своите клиенти специална "Програма Лоялност" за регистрирани потребители чрез която могат да се акумулират точки и с тях да се купуват продукти от богатата номенклатура на аптечната верига както онлайн така и във физическите обекти. Направете своята регистрация днес и започнете да печелите бонус точки след всяка Ваша поръчка. Не забравяйте да следите нашите атрактивни Промоционални предложения, които се актуализират ежемесечно, и да посещавате секцията Новини, където се публикува информация и статии на актуални здравни теми. Remedium.bg предлага доставка до 24 часа до всяка точка на страната с изключение на малките населени места, където куриерските фирми доставят само определени дни в седмицата. Можете да се запознаете с цените и условията за Доставка или да заповядате във физическите обекти на Аптеки Ремедиум. Вижте всички Локации.

Състав на Diabecan / Диабекан за Диабетици 200мг x30 капсули - Fortex


 

В 1 капсула се съдържа:
Цейлонска канела /Cinnamomum zeylanicum/ сух екстракт 10:1 (водна екстракция) 200 mg, Магнезий 57mg, Хром 100μg (хром пиколинат)
Помощни вещества: антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Начин на употреба на Diabecan / Диабекан за Диабетици 200мг x30 капсули - Fortex


Прпеоръчителна дневна доза - По 1 капсула сутрин преди хранене.
Бременните и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар преди употреба.
Може да се прилага съвместно със стандартните медикаменти за диабет.

Другите също купуват

Всичко от Fortex

Другите също купуват

Всичко от Fortex